syyskuu 23, 2019, 19:28:57 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Estrella Double Hot Chili & Sourcream

Aloittaja mikestones, helmikuu 24, 2014, 15:08:06 ip

« edellinen - seuraava »

mikestones

Estrella Double Hot Chili & Sourcream

ostin tuollaisita onko kokemusta, 2 e maksoi

ei voisi maistaa vielä kun oon paastolla, vai jos pikkupalan maistaisi ja teippaisi nurkan kiinni.....en tiedä


onko kokemusta kuulemma 50 000 scovillen asteista

Jani M

Ei varsinaisesti chilisipsistä voi puhua. On siinä pieni chilin vivahde kuitenkin.

Michilin

Jaa mistähän noita vois löytää että kokeilis miltä 50000 scovillea tuntuu  :P
Kokemusta ei ole mutta visioita riittää!

mikestones


mikestones

siis chiliä noissa ei ole nimeksikään, huijausta, ihan tavllisia chipsejö oli

NPhoBiaz

Yhdyn edelliseen, poltetta ei kannata odottaa.

mikestones

mikä suolamalaisia vaivaa oikein? miksi mainostetaan chili super hot sipsejä ja sitten ei olekaan chiliä? mitä järkee tässä on
jos menet intilaiseen ravintolaan niin sielläkin on mausteet tehty laimennetuksi suomalaisiksi versioiksi

ei näin saa toimia, urpot

Whili

Onko tää jokin yllätys ??
Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.
Oikeasti tulista ja maukasta tuotetta saa vaan itse tekemällä  ..ja vielä terveellisempää kuin nuo kaupan lisäainevalmisteet.

NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: Whili - helmikuu 26, 2014, 09:18:28 ap
Onko tää jokin yllätys ??
Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.
Oikeasti tulista ja maukasta tuotetta saa vaan itse tekemällä  ..ja vielä terveellisempää kuin nuo kaupan lisäainevalmisteet.


Näinhän se on ja tulee aina olemaan. Suomalaisen suuhun ei vaan sovi mausteinen tai tulinen ruoka, kun lapsesta asti mussutetaan vähäsuolaista makaronilaatikkoa.

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: Whili - helmikuu 26, 2014, 09:18:28 ap
Onko tää jokin yllätys ??
Jos jostain tuotteesta jää suuhun polte, niin heti huudetaan suu vaahdossa ja uhataan oikeudella.

Tässä on vaan se ero vaikka jenkkilään, että Suomalainen ei oikeasti haasta oikeuteen, vaan tyytyy valittamaan asiasta kaikille tutuille. Ehkä lisäksi jokin kukkahattutätimäinen yleisökirjoitus paikalliseen sanomalehteen, siitä miten sisäelimet paloivat noita super extra double hot sipsejä syödessä.
#816

meikkupeikko

Suomi on niin pieni markkina-alue, ettei Suomen chilipäille kannata tehdä isolla volyymilla oikeesti tulista. Jos tavis ei sitä syö, ni ei mene kaupaksi, jolloin sitä ei kannata tehdä. Siksi nuo perinteisten sipsifirmojen tuotteet on vaan muka-tulisia. Sama se on kaikessa teollisessa ruoassa. Valmistajat ovat kuitenkin huomanneet, että chili on in, olihan se vuoden vihanneskin, niin on kiva markkinoida chilin kuvilla ja sillä muka-tulisuudella. ::)

NPhoBiaz

Lainaus käyttäjältä: meikkupeikko - maaliskuu 01, 2014, 21:54:48 ip
Suomi on niin pieni markkina-alue, ettei Suomen chilipäille kannata tehdä isolla volyymilla oikeesti tulista. Jos tavis ei sitä syö, ni ei mene kaupaksi, jolloin sitä ei kannata tehdä. Siksi nuo perinteisten sipsifirmojen tuotteet on vaan muka-tulisia. Sama se on kaikessa teollisessa ruoassa. Valmistajat ovat kuitenkin huomanneet, että chili on in, olihan se vuoden vihanneskin, niin on kiva markkinoida chilin kuvilla ja sillä muka-tulisuudella. ::)


Juuri näin. Yhtä asiaa en vaan kuitenkaan millään ymmärrä... Mikä saa ihmiset ostamaan double hot chili sipsejä, kun kerta kuitenkin valittaisivat siitä, jos se olisi oikeasti tulista? Onko tää nyt joku hesasta lähtösin oleva buumi, jossa syödään chiliä kun se on nyt niin 'in' tai se on jotenkin 'fiiniä'? ??? Vähän niinkun tää viini ja juusto -kulttuuri...

meikkupeikko

Lainaus käyttäjältä: NPhoBiaz - maaliskuu 02, 2014, 10:39:50 ap
Juuri näin. Yhtä asiaa en vaan kuitenkaan millään ymmärrä... Mikä saa ihmiset ostamaan double hot chili sipsejä, kun kerta kuitenkin valittaisivat siitä, jos se olisi oikeasti tulista? Onko tää nyt joku hesasta lähtösin oleva buumi, jossa syödään chiliä kun se on nyt niin 'in' tai se on jotenkin 'fiiniä'? ??? Vähän niinkun tää viini ja juusto -kulttuuri...

No koska ne samat tyypit, jotka näitä ostaa, on nyt jo tottuneet tähän muka-tulisuuteen. Onhan näitä chilinkuvilla koristeltuja ruokapakkauksia kuitenkin pyörinyt jo muutaman vuoden. Mutuilen, että tää muka-tulisuus on lähtösin kebab-paikoista ja kiinalaisista ja muista etnisistä ravintoloista, joissa tehtiin aluksi ihan kunnon tulista mättöä, mutta huomattiin ettei se sovi suomalaiseen suuhun. Niinpä vähennettiin tulisuuden määrää, mutta jätettiin ne tulisuusmerkinnät ennalleen. Näin on käynyt ainakin mun lähikebab-paikassa ja parissa tietämässäni kiinalaisessa. Sitten menee tavistallaaja tilaamaan sieltä muka-tulista ja kun pystyi sitä syömään ja oli vielä ihan hyvää, niin menee kaupastakin ostamaan sitä muka-tulista.