Kirjoittaja Aihe: Ankanrintaa uunissa  (Luettu 1956 kertaa)

Poissa Horna

  • Aji Cristal
  • ***
  • Viestejä: 291
    • Profiili
Ankanrintaa uunissa
« : Elokuu 30, 2014, 18:44:39 ip »
Apua!

Vähä kiireinen kysymys, ankanrinnat otettu justiinsa pakkasesta sulamaan, viillän ristiin viillot nahkapuolelle ja anna hyvän värin paistinpannulla, mutta miten tuo uunihomma? Ajattelin upottaa punkkuun ja vihanneksiin, haluaisin kypsytellä pitkään mutta meneekö kaveri pilalle jos pitkään kypsyttää? Internet näyttää suosivan vain noin 10min paahtoaikaa uunissa... :S
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

Poissa Siika

  • Lemon Drop
  • ****
  • Viestejä: 586
    • Profiili
Vs: Ankanrintaa uunissa
« Vastaus #1 : Elokuu 30, 2014, 19:08:18 ip »
Mie käyttäsin uunissa n 12-15 min 175 ja sit foliossa vetäytymässä ainaki sama aika ja muut höpheet sit erikseen ::) ::) ::)
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Poissa Horna

  • Aji Cristal
  • ***
  • Viestejä: 291
    • Profiili
Vs: Ankanrintaa uunissa
« Vastaus #2 : Elokuu 30, 2014, 20:10:29 ip »
Tattis, noilla mennään! :D
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä

Poissa Siika

  • Lemon Drop
  • ****
  • Viestejä: 586
    • Profiili
Vs: Ankanrintaa uunissa
« Vastaus #3 : Elokuu 31, 2014, 12:11:55 ip »
Vaan miten kävi ankkavainaan,oliko hjyvä vai menikö ylikypsäksi?
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Poissa Horna

  • Aji Cristal
  • ***
  • Viestejä: 291
    • Profiili
Vs: Ankanrintaa uunissa
« Vastaus #4 : Syyskuu 01, 2014, 10:18:47 ap »
Ankkavainaa oli hyvää, ei mennyt lainkaan ylikypsäksi! Meni hunajapaahdettujen vihannesten, sekä paistetun kesäkurpitsan kanssa  :) Kiitos vielä!
"sä vaikutat normaalilta, joten ilmeisesti et ole sukua"
-kauko röyhkä