Kasvatus ja yleinen chilitieto > Kasvatuskilpailut

Kasvatellaanko kilpaa 2015?

(1/10) > >>

wille:
Onko kenelläkään ollut ajatuksia käydä kilpasille tänä vuonna? Vaikkapa vuoden 2013 hengessä? Ajatuksia? Lajikkeet? Hiomista säännöissä?

Keskustelu on avattu.

Huru-ukko:
Bonchikilpailun voisin vaikka itse vetää. Sääntönä on että osallistua saa kaikki joilla on päiväkirja tällä foorumilla. Jossa mainitaan ja kuvataan se/ne bonchi/t joilla kilpailuun osallistutaan.
Kaikki chili bonchit käy 100vuotiaista alkaen. Joulukuussa kuvat ketjuun ja äänestys kuun lopussa ratkaisee voittajan. Tapaninpäivään klo 24.00 mennessä kuvat.
Palkintona Huru-ukon Nagashottia litran pullo. Voittaja voi valita myös saman rahana, jolloin jää ilman turkinpippuri pussien arvoa. Ja Nagojen.

Lisäyksenä  joka yrittää näitä sääntöjä tulla muuttamaan keksimällä niitä lisää yms, puhuu omasta kilpailustaan, ei  tästä.
Palkinnoissa voi avustaa.
Alustava avaus, oma ketju asialle tulee sitten lähiviikkoina.

Muihin kasvatuskilpailuihin osallistun mielelläni jos nyt on sitten edes joku lajike itselläni. Hyvä wille  :o!.

wille:

--- Lainaus käyttäjältä: Huru-ukko - Helmikuu 14, 2015, 11:13:04 ap ---jos nyt on sitten edes joku lajike itselläni.

--- Lainaus päättyy ---

Varmaan näitä perusjuttuja, joita suurimmalla osalla kasvaa. Aji Cristalia, jalapeñoa yms. PI 585273 tuntuisi olevan kauden trendilajike.

Chiljonka:
Kilpailut on aina kivoja, itsekin varmaan osallistuisin tai ainakin seuraisin aktiivisesti :). Aji fantasy näyttää myös kasvavan monella, jopa minulla. Aika pienin odotuksin itse liikkeellä vielä kun eka kausi, mutta aina on myös mukava nähdä toisten saavutuksia.

niko.m:
Omituisimman näköinen chilikasvi? Eli normaalista chilistä muotoillaan kummallisen näköinen väkkärä? Vähän kuin bonchi mutta ei silti. Jätetään supermutantit pois kisasta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta