kesäkuu 01, 2020, 02:24:54 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Peach Trinidad Scorpion

Aloittaja Chiljonka, elokuu 05, 2016, 18:45:18 ip

« edellinen - seuraava »

Chiljonka


Siinä podeja. Muodossa pientä hajontaa, suurin osa tuollaisia pitkänmallisia kuten tässä. Minulla parhaimmillaan 5-7senttiä pitkiä 3-4 senttiä halkaisijaltaan. Tekee viileämmillä keleillä helposti vain tuollaista pikkumarjaa josta jää maku ja tulisuus lähes kokonaan pois.

Kasvi kasvaa minulla kookoksessa ventipotissa noin 80 senttiä korkeana ja toista metriä leveänä tuuheana puskana tällä hetkellä. Kukkii erittäin runsaasti ja myös tiputtelee kukkia paljon. Satoisaksi voisin luonnehtia ainakin näin toista kautta kasvaessaan.

Maku: Ensin pienenpieni häivähdys makeutta sitten seuraa jotain hedelmäisyyttä, ehkä jopa joku kukka käy nopeasti mielessä. Ei laisinkaan paprikaa mielestäni.

Polte: Loivasti nouseva ja loivasti laskeva mukavan lempeä, miellyttävä polte. Kuitenkin reipas vaan ei ääritulinen, ehkä 7-8. Hyvä chili aloittelijalle.

Tuon miellyttävän poltteen takia tämä menee edelleen talvetukseen :thumbup:.