elokuu 04, 2020, 10:07:11 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Hungarian hot wax

Aloittaja Täti-E, elokuu 02, 2011, 10:15:57 ap

« edellinen - seuraava »

Kappu

Ilmeisesti nuo yöt liian viileitä moiseen partsilla, tosin ovi patsille auki yöt läpeensä. Kyllä siellä ihan tavan vihannespaprikakin värissä sai, vaikka kauempana ovesta olikin. Odotellaan kahtellaan ja toivotaan.. :)

Habapapa

Mun mielestä oli positiivinen yllätys. Aromia riitti ja sopivasti poltetta.Erittäin hyvä esim. Paninien välissä voileipägrillillä. Kasvikin teki 2 satoa kesän aikana - ekat kukat oli vappuna ja toiset puhkes heti pian kun olin muutaman podin pois poiminut. Juuri äsken huomasin, että tyngäksi leikatussa ja pieneen purkkiin (kookokseen) siirretyssä yksilössä oli 2 kukkaa jo auki ja lisäksi 6 nuppua! Leikkasin pois ja koitin selittää sille, että nyt olisi lepoaika ja otetaan uusiksi sitten ensi vuoden puolella.  :D
Moni hyvä paranee Chilillä :)

m2

Hungarian hot wax/ hot banana satoa maisteltu. Ensipuraisu kärjestä tarjosi saman kokemuksen kuin normaali punainen paprika. Podin keskikohdalle päästyä alkoikin tulisuutta löytymään, osittain jopa yllätti. Ensipuraisun perusteella ajattelin vain pureskella "paprikan" pois. Toisella maistamisella tulisuus yllätti voimakkaammin mitä se sitten oikeastaan olikaan, kun sitä ei osannut enää odottaa  ;D. Asteikolle purkkijalapenon kanssa samoihin eli olisiko siinä 2-3 paikkeilla. Yllätys oli tuo tulisuuden muuttuminen podin eri kohdissa. Ihan ok perustäytteeksi menee tämä sato, ei tästä mitään tulisuuskokemusta kerry kuitenkaan.

ALi

lokakuu 10, 2015, 16:16:45 ip #23 Viimeisin muokkaus: lokakuu 10, 2015, 16:21:15 ip käyttäjältä ALi
On mielestäni todella hyvän makuinen ja aliarvostettu lajike tämä hot wax. Tulta tässä on ilmeisesti monen mielestä liian vähän. Mielestäni  on kuitenkin maistamistani annuumeista paras - varsinkin juustolla täytettynä ja grillattuna.

Marjoja poimittu 1495g

GoldFish73

Olen ostanut hungarian hot wac:in siemeniä helsingin hyötykasviyhdistyksen puutarha annalan mummoilta olikse 2.50e 10 siementä ja vekumiliittiä 4e litran pussi ;D :chili: