tammikuu 18, 2020, 17:30:11 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Täältä se alkoi, kipinä chilien kasvatukseen. T:temule

Aloittaja temule, elokuu 16, 2011, 21:41:51 ip

« edellinen - seuraava »

temule

Chileistä on tullut intohimo ja nyt niitä on pakko alkaa itsekin kasvattamaan  ;D

Asustelen Muuramessa (Jyväskylän kupeesta) omakotitalossa. Perheeseen kuuluu kaksi pientä tyttöä, vaimo, pari kattia ja akvaario

Siemenet on vasta tilattu ja ajattelin että jospa tämän foorumin avulla välttäis pahimmat aloittelijan virheet ja sais ensi kesänä nauttia omista chileistä. Itseasiassa kiitos jo etukäteen laajasta tietopaketista  ;)

coco


TunturiTiger

Tervetuloa tietysti ensimmäiseksi! Toiseksi tätä hienoa harrastusta kannattaan lykätä joululle ja laittaa sitten vasta siemenet vakoon. ;)

Whili


Nizo


Juseq

Tervetuloa! Ja tosiaan niinkuin sanottu jo, kasvaria suunnittelemaan ja itämään vasta ensi kaudelle! Kyllä se mopo siitä lapasesta vielä lähtee 8)

Räyhis

http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset