heinäkuu 14, 2020, 22:07:46 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Lisää Turkulaisia joukkoon

Aloittaja susi, elokuu 21, 2011, 14:55:50 ip

« edellinen - seuraava »

susi

Terve..

Olen siis jo kauan ollut hurahtaneena chiliin, lähinnä ruuan laitossa. Tiedän mm. miltä naga tuntuu silmissä ja.. jossain muualla..

Viime vuonna laitoin saamiani Naga Morichin siemeniä itämään, mutta onnistuin tappamaan sen liian pitkän reissun aikana kuivuuteen.
Nyt kasvaa joku laji jostain simenistä mitä löysin kaapin pohjalta. Tekee kovasti kukkaa, tai ainakin yrittää. On siinä kolme pitkulaista hedelmääkin tulossa. En olettanu että tulisi mitään.. Ja sitte siinä on ilmeisesti jokin punkki tai muu ötökkä, mikä pitäs saada hävitettyä. Täytyy lueskella foorumia..

Itämässä on uusi Naga Morich, Bolivian Rainbow ja Fataliin "yllätys" siemeniä. Saas nähdä mitä syntyy.  Ihme aika laittaa itämään? Mutta kämpässä on ikkunat suoraan etelään, eikä auringon edessä ole mitään puita tms. Valoa siis pitäisi riittää joksikin aikaa, kunnes saan hommattua lisävaloa.. 

Harrastan lähes ammattitasolla valokuvausta joten voisin jotain kuvia joskus laittaa..

-susi
Taiteen ja valokuvauksen ystäville
http://mindofhelkala.blogspot.com/

Vate

Jee, Turkulaiset rulettaa!!!

Joo, terve vaan. Ite tiiän miltä Habanero tuntuu silmissä ja vähän muualla... Mutta, itekkin pidän ruuanlaitosta, ja haljankin ammatikokiksi, ja perustaisin oman pitopalvelun jossa teen tulisia herkkuja kaikilla asteilla ;D Ite kasvattelen vaan Lemon Droppia, ens vuonna tulee laajennusta, ja paljonkin.

Mutta tervetuola, todellakin!

InkRose

Tervetuloa joukkoon vaan, ja päiväkirjaa pystyyn!

Hyviä kuvia ei ole koskaan liikaa. ;)

Nizo

Tervetuloa vaan!

Ja kuten Inkrose sen jo sanoikin: hyviä kuvia ei ole koskaan liikaa.

MegaRatt44

Turkulaisuuden lippua kohottaen: Tervetuloa!
Kauden 2012 päiväkirja alotteilla:
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11388.0

Räyhis

Missä tämä Turku on? Jossain Mannerheimintien päässä minne spårakaan ei kulje?  ;D

Tervetuloa kasvattelemaan!
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

susi

Hesas on kiva käydä mut Turus en pois tahtois. Kouvolast kotosin ja Tampereelle vissiin seuraavaksi kouluun. Mitä siitäki tulee ku Turkulain muuttaa Tampereelle..

Sitte ku chilit alkaa olee siedettävän näkösii nii kuvailen.
Bonsaita ajattelin osasta tehä.. Pihlaja-bonsaita yritin yhtenä vuonna mutta kun oli mahdoton talvettaa, nii kuoli pois..
Taiteen ja valokuvauksen ystäville
http://mindofhelkala.blogspot.com/

mohla

Lainaus käyttäjältä: susi - elokuu 21, 2011, 21:39:50 ip
Hesas on kiva käydä mut Turus en pois tahtois. Kouvolast kotosin ja Tampereelle vissiin seuraavaksi kouluun. Mitä siitäki tulee ku Turkulain muuttaa Tampereelle..


Tervetuloa harrastuksen pariin!

Sanomista siitä tulee, kun turkulainen muuttaa Tampereelle. ;D Tampere on huikea kaupunki, jonne itse haluaisin joskus muuttaa takaisin.


Kaikille tosikoille varoitus: Seuraa huumoria, joka allekirjoittaneen mielestä sattuu sopimaan tähän ketjuun. Älä lue, jos et kestä!

Älä turkulaisena pelästy Tampereella, kun ensimmäisen kerran kuulet turkulaisten olevan vain todiste siitä, että ahvenanmaalaiset nussivat hylkeitä! ;D

susi

Mä en siis todellakaan haluais Tampereelle mut ei oo vaihtoehtoo.. :P
Turku rules! Vähä epämääräsii nää tääl on (olen siis vasta vajaa pari vuotta asunu tääl) mut hyvin on joukkoo mahtunu, vaik välil ollaanki vähä ahdasmielisii.. En siis pidä itseäni täys Turkulaisena vaikka tahtosinki..
Taiteen ja valokuvauksen ystäville
http://mindofhelkala.blogspot.com/

Vate

No aina kaikkialata löytyy ihan sekoi yms. Mut kyl Turuku rulettaa... 8)

Whili

Me olemme avarakatseista porukkaa täällä foorumilla ja hyväksymme jopa turkulaiset joukkoomme.

  TERVETULOA

susi

Kiitos mielenkiintoisen foorumin.. Uppouduin niin että unohdin työkkäriajan. Joten nyt karenssi päätöstä odotellessa kiroan tätä... argh..
Taiteen ja valokuvauksen ystäville
http://mindofhelkala.blogspot.com/

coco

Tervetuloa! Kouvolasta sitä itsekkin olen lähtöisin mut en kyllä turkuun vaihtaisi.