lokakuu 14, 2019, 21:13:55 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Nti_chilimuikkunen esittäytyy, joten tervehdys!

Aloittaja Nti_chilimuikkunen, elokuu 17, 2011, 23:06:02 ip

« edellinen - seuraava »

Nti_chilimuikkunen

 Päätinpä minäkin esittäytyä, kun tänne foorumille rekisteröidyin. Eli Nti_chilimuikkunen on nimimerkkini ja vahvat maut ja chili on aina ollut lähellä sydäntäni, kun saa kivasti potkua päivään  ;) Olen tälläinen päälle kolmekymppinen goottinainen, tuleva ravintolakokki ja perheenäiti. Harrastuksena ja intohimona on kasvienviljely, niin kotona sisätiloissa, parvekkeella kuin kasvimaalla, monenmoista on tullut opittua kokemuksen ja erehdyksen kautta. Tänäkin keväänä ja kesänä taas on viisaampi. Chiliä kasvaa tällähetkellä parvekkeella, jonka lajiketta en ikävä kyllä tiedä (jalapeno tod.). Chilinsiemeniä odotellaan vielä, mutta jospa se postiluukku jo huomenna kolahtaisi ja tilaukseni saapuisi. Eiköhän tämä tästä lähde käyntiin nopeaa. Mukavaa tulevaa syksyä foorumilaiset! :)

coco


Nizo

Tervetuloa maailman upeimman harrastuksen pariin!

InkRose

Tervetuloa vaan joukkoon!

Mitäs lajikkeita on ensi kaudelle luvassa?

TunturiTiger

Tervetuloa kanssa. Huomasit vissiin, miten nimimerkkis perästä puuttuu -nen, josta saikin hassun idean..

Juseq

Tervetuloa! Ja ahkeraa foorumin lukemista ensi kautta varten kun on vielä hyvin aikaa 8)

Räyhis

Tervetuloa kasvattelemaan. Rehulistaa vain julki!
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Whili


..TOMPPA..