marraskuu 24, 2020, 04:57:10 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Miitti Kouvolan Nevillessä 17.9

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2011, 12:51:42 ip

« edellinen - seuraava »

masaiman


InkRose

Hienoa! Saadaan ihan kunnon porukka kasaan. :)

Ja tosiaan jos pistokkaita haluaa niin kannattaa alkaa jo huudella...

wille

Kohtahan tässä täytynee varata koko rafla!
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

wille

Eihän kellään miittailijoista sattuisi Rhomboideumin siemeniä olemaan?
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

wille

Velipoika tulee matkaan.
Siis yksi sälli lisää listalle.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Minbaari

Pöytävaraus tehty. Laskin, että tästä ketjusta ja yksityisviesteistäni 12 ilmoittautunutta ja 3 varmistamatonta, joten tein varauksen 12-15:sta henkilölle.
#816

masaiman

Nonni. Siinähän on jo ihan kunnon posse koolla.

Minbaari

Omista puskista en taida saada raavittua millään muuta kypsää kuin muutamien villien podeja. Sitten voin ottaa muutenkin noita villien siemeniä mukaan jos jotain kiinnostaa. Huomenna nähdään!  :D
#816

mohla

Perhana, kun ei omista pubeista niin Locato kuin C04896 ole suvainnut yhtään podia kypsytellä tästä sadosta. Noh, edelliskauden kuivatut Tepin Guatemalat täytyy ottaa mukaan kuitenkin.

InkRose

Mä saan ainakin Starfishejä ja Intian F1:tä pienen kasan kumpaakin. Chinese Pot Chilissäkin olis taas vissiin toistasataa kypsää korjattavana. Toisen CPC:n voisin tuoda luovutettavaksi poiskin, jos siitä sen ruukun hinnan (140mm Pauliina eli 4 euroa) saisi hyvityksenä. Pistokkaita on 5 eri pubesta ollut vedessä juurtumassa, mutta kovin on hidasta kehityksensä. Ainakin R. Perun oksat ei kyllä olleetkaan sieltä tuoreimmasta päästä, mutta on nekin pientä uutta silmua lähteneet tekemään vaikkei juuria vielä näykään. Lisäksi on muutama Lanceolatum ja yksi Cajamarca jaossa.

Jääkaapissa on yksi Petenero, pari Cajamarcaa ja Zavorya, taitaa olla pari savutonta Cheiro Roxaakin vielä, joita pääsee maistelemaan halukkaat. Poblanot eivät ehdi kypsyä, eivätkä Homerat. Pihalla on "GM"-pubessa yksi kypsä, samoin PI 585239 Baccassa.

Oikeastaan yhden hyvänkokoisen ja terhakan Habanero Sudden Deathinkin voisin luovuttaa pientä korvausta vastaan. Se on 170 mm Pauliinassa Kekkilän Puutarhaturpeessa ja tekee nyt toista satoaan, raakileita on viitisenkymmentä.

Varauksia voipi huudella vaikka tähän ketjuun tai YV:llä, en usko että otan mukaan juuri muita kasveja kuin ne joille ottaja löytyy.

Minbaari

Mä voisin ainakin noita Cajamarcan siemeniä huolia. Talvetukseen en viitis ottaa yhtään lisäkasvia, kun pitää päästä noista ripsiäisen,punkin ja harsosääskien penteleistä eroon.
#816

masaiman

^ Sama homma täällä, mutta jos jollakulla olisi jonkin Bolivian Rainbown, Omnicolorin tms. pienenä pysyvän nätin koristechilin siemeniä niin joisin muutaman lunastaa.

wille

Lainaus käyttäjältä: Mattson - syyskuu 17, 2011, 11:42:13 ap
^ Sama homma täällä, mutta jos jollakulla olisi jonkin Bolivian Rainbown, Omnicolorin tms. pienenä pysyvän nätin koristechilin siemeniä niin joisin muutaman lunastaa.


Voin käydä kasvarista hakemassa sulle pari tuoretta kypsää bossea.

Mulla on jonkin moinen nyssäkkä tuoreit tulossa muutenkin matkaan. Katotaan mitä kaikkea kivaa löytyy.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

masaiman

syyskuu 17, 2011, 20:57:20 ip #33 Viimeisin muokkaus: syyskuu 18, 2011, 21:42:13 ip käyttäjältä Mattson
Juuri kotiuduttu. Pyöräkin kesti koko matkan, bensa tosin meinas loppua kun unohdin tankata Kouvolassa. Aika kumea kolina oli pöntön poskissa kun kaarsin Jaalan seolle. Omasta puolesta iso kiitos kaikille osallistuneille, oli taas mukava päästä kuulemaan muiden samanhenkisten ajatuksia ja erityisesti maistelemaan uusia lajikkeita! Myös ravintolalle ja erityisesti meitä palvelleelle tarjoilijalle iso käsi niin laajasta olutvalikoimasta, hyvästä palvelusta, -ruoasta kuin leikkuuvälineistä ja yleisestä myötämielisyydestä meitä kohtaan! Taidanpa oikein laittaa s-postia menemään omistajille. Vielä erittäin helpon sijaintinsa ja ihan takovella olevan parkkiksensakin puolesta ehdotan Kouvolan miittejä pidettävän vastakin k.o. paikassa. Ja tilaisuuden tullen olen varmasti paikalla!

Vielä kertauksen vuoksi että saan merkattua ylös:

BR:n siemenet -mohla
Tuoreet bollet: -wille
Chocolate Fatalii: -wille
Habanero Brown Large:-wille
Pink Haban siemenet: -Minbaari

Wielä willelle: mikä se keltainen suippo oli jonka annoit vielä lähtiessä kun ei tarttunut mieleen

mohla

Juna kulki ja pyöräkin oli tallella asemalla, joten kotiinkin pääsi kepeästi. Viimeinenkin vatsan polte TSMB:n jälkeen katosi juuri lähtiessä, joten nyt uskaltaa iltapalaksi nauttia Etnan... ;D

Kiitosta vain minunkin puolesta paikalla tulleille! Oli oikein mukava miitti ja näitä lisää! =)

wille

Kiitokset myös tältä suunnalta! Mainio miitti saatiin aikaiseksi ja Nevillen palvelu todellakin edesauttoi siinä. Ruokakin oli oikein hyvää.
Mukava oli saada kasvot taas muutamalle nimimerkille.
Morouga Blend on kyllä melkoista. Eikä se Toxic Wastekaan mitään hunajaa ollut. Onneksi pahimmilta vatsanväänteiltä vältyttiin.

Lainaus käyttäjältä: Mattson - syyskuu 17, 2011, 20:57:20 ip

Vielä kertauksen vuoksi että saan merkattua ylös:

BR:n siemenet -mohla
Tuoreet bollet: -wille
Chocolate Fatalii: ?
Habanero Brown Large:?
Pink Haban siemenet: Minbaari

Wielä willelle: mikä se keltainen suippo oli jonka annoit vielä lähtiessä kun ei tarttunut mieleenChocolate Fatalii oli meikäläiseltä myös, samoin taisi olla se Brown Large. Se suippo puolestaan oli Dutch-Habanero. F3 siemenistä kasvanut.

Hyvää settiä. Tätä lisää. :)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

InkRose

Kiitokset minunkin puolestani miittiväelle. Ja tosiaan, Nepparin väki oli erinomaisesti mukana hengessä, uskaltautuipa tarjoilija vähän Chocolate Fataliita maistamaankin. Hienoa oli sekin, että keittiöstä löytyi kasa vähän terävämpiä veitsiä ja leikkuulautoja jopa aivan oma-aloitteisesti meidän käyttöömme. Tuon talon kanssa voisi tosiaan koittaa jotain jatkoaktiviteettiakin kehitellä... Pistetään korvan taa Kaakonkulman paikallisjaoston seuraavaa kokoontumista varten.

Kaikkea uutta jännää tuli maistettua ja uusia lajikkeita kertyi ensi kautta varten varsin mukavasti. Varovaisesti tuli maisteltua ainakin Goat's Weed (jossa oli yllättävän pehmeä maku), TSMB (yllätti puolestaan lähes nagamaisella tuoksulla ja yleisellä pehmeydellä - polte oli toki voimakasta jopa kärkipuolelta maistettuna. Pieni soiro riitti kyllä.), villiä baccaa (muka-Parvifolium), Chocolate Fatalii, Cili Goronong, mysteeri-frute (joka taisi olla omalla kohdallani illan ilkein tarjokas, vaikkei voimassa TSMB:lle pärjännytkään - Goat's Weedin kärkipuolen maistiaiselle pani kyllä aika vahvasti hanttiin).

Illan komediat tosiaan tarjosi pääasiassa Toxic Waste-mömmäkkä (6.4 MSHU), jota onnistuneesti maistatin melkein kaikilla oman porukan jäsenillä sekä ainakin yhdellä ulkopuolisellakin. Itse onnistuin välttämään. ;D Kenties parhaat ilmeet tarjosi kyllä savustettu ja kuivattu Cheiro Roxa, joka yllätti Minbaarin aivan täysin. Aiemmin oli mennyt Toxic Wastea ja TSMB:tä muiden ohessa ilman sen kummempia vaikeuksia ja tämä pikkuinen puolikas marja, lajikkeesta jonka Fatalii on sivuillaan luokittanut jonnekin 6-7 maisemiin, aiheutti sitten illan pahimmat tuskat. ;D

Mape

Noh toivottavasti ensikerrallakin saadaan porukkaa Kouvola-miittiin jos itsekkin pääsisi mukaan ensikerralla!
---

wille

Eikä kellään ollut kameraa mukana. Darn.
Drido taisi kännykällä jotain pientä räpsiä? Entäs muut?
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

masaiman

syyskuu 18, 2011, 21:37:31 ip #39 Viimeisin muokkaus: syyskuu 18, 2011, 21:39:03 ip käyttäjältä Mattson
Joku tais ainakin napata kuvan meikäläisen tärisevästä, toxic waste-kyllästettyä hammastikkua pitelevästä kädestä. Olisko ollu InkRose? Kunnon tuliturpia ei tainnu "filmille" oikein tallentua...

Olitteko muuten vielä pitkäänkin paikalla? Meikäläinen kun joutuu tuon välimatkan takia yleensä poistumaan ensimmäisten joukossa paikalta... Jäi tuo Minbaari vs. Cheiro Roxa- matsi ainakin väliin...