helmikuu 25, 2020, 07:25:21 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Turbo Pube (c. pubescens) 2012

Aloittaja popcornmaker, tammikuu 13, 2012, 17:30:17 ip

« edellinen - seuraava »

Tiemuh

Hyvää kilpailuhenkeä.  ;D Ei vuosi vieläkään loppu ole joten vielä kerkeää kärkituloksen tekemään.

Filago

Hartaudella kasvatin vielä yhtä, jätin tasan yhden pienen podin alun syksyllä sisään otettuun Turboon, oli lampun alla ja muistin kastella ja kaikkea. Nyt sit alkoi kypsyä, eli ei tule enää tuosta kasvamaan, ja sen mitä ympärysmitassa alkuperäiseen mitattuun voittaa, sen pituudessa häviää. Jää alle tulos 16 cm eikä vaikuta tuloslistaan mitään niin en jaksa alkaa kuvailemaan, ehkä ihan huvikseen kunhan kokonaan oranssina. Mutta ihan vain raporttina, että oli pieni yritys edes parantaa tulosta täälläkin :).

Filago, jonka tän vuoden Tovarii siemensato jäi yhteen täysin kehittyneeseen siemeneen. Perkailin nyt pyhinä puskan ja jostain syystä vain yhdessä podissa siemen, kitukasvuisen kaverinsa vieressä ainokaisena terveen näköisenä. Mutta uusi sukupolvi kuitenkin :).

Alkuperäinen MasaT:n siemenestä kasvatettu ja viitisentoista siementä elämänsä aikana tuottanut kasvi kuoli jo jokin aika sitten, mutta niistä siemenistä on kasvatettu tää uusi, joka siis tänä kesänä vasta ekaa kertaa kukki ja teki pari marjaa.. mutta jee, edes se yksi terveen näköinen siemen, pitää miettiä säästääkö vai idättääkö uuden kasvin, siltä varalta, että tämäkin yhtäkkiä vain kuolee niinkuin alkuperäinen valtava puska teki. *koputtaa puuta
#163

Chilivaari

Tässäpä lopputulos kasvatuskisasta: