syyskuu 21, 2019, 09:45:36 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Criolla Sellan säilöntä

Aloittaja jortikka71, syyskuu 20, 2011, 17:47:02 ip

« edellinen - seuraava »

jortikka71

Muutama sata Criolla Sellan podia odottaisi käsittelyä. Osan varmaankin kuivaan ihan perus jauheeksi, mutta onko kukaan säilönyt etikkaliemeen tuota Sellaista.  Lähinnä kiinnostaa maku, eli kannattaako hommaan ryhtyä, vai vedänkö tosiaan jauheeksi kaigi.Pari mokomaa puskaa tunkee ihan hulluna podia, vielä on raakileita vaikka kuinka..

calm

Ihan kamalasti siemeniä hedelmälihaan nähden - jauhaminen lie paras vaihtoehto kuitenkin tuon osalta.

bluesman

 On aikalailla siemeniä täynnä ja ohutmaltoinen. En oikein ole saanut aikaiseksi muuta järkevää säilöntäkonstia kuin kuivaaminen. Se taas onnistuu hyvin helposti. Mutta aina voi kokeilla. Jospa pituussuuntaan halkaisee ja raapii siemenet pois niin ehkä sitten voi liemihommiin laittaa.

jortikka71