heinäkuu 13, 2020, 21:43:43 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Peruvian White Habanero salsa ohje?

Aloittaja Antshu, lokakuu 04, 2011, 22:17:36 ip

« edellinen - seuraava »

Antshu

Hei! mulla olis n0.8L PWH ja niistä pitäis tehdä KAHTA erimoista salsaa. mutta en tiedä kuinka paljon pitäisi laittaa muita aineksia?  ja ehdotuksia mitä kannattaa käyttää? voisiko joku tietävä auttaa? :)

bluesman

 Kuvassa ainekset ananasta lukuunottamatta.Tuossa on kai litranverran PWH:ta johon 450g purkki ananasta, 1/2 dl sitruunamehua, 1,5 dl omenaviinietikkaa (vai oliko se desi?), hunajaa maun mukaan ja samoin sokeria, tasoittaa hiukan ärhäkkyyttä. Laitoin muistaakseni desin sokeria. Atamonia 1/2 tl. Sipuli ja valkosipuli kuulotetaan öljyssä.
Sitten sauvasekoittimella soseeksi. pH:n mittaus; alle 4,1 niin säilyy n. vuoden kylmässä keittämättä jos ei sitä ennen tule syötyä.

Antshu

Kiitos erittäin paljon! :) Nyt saa alkaa tekee sörsseliä!! :)

Ashrak

Kuin tilauksesta. Voinee soveltaa myös rocotoille?  ;D

bluesman

Lainaus käyttäjältä: Ashrak - lokakuu 13, 2011, 20:39:36 ip
Kuin tilauksesta. Voinee soveltaa myös rocotoille?  ;D


Kyllä sopii. Hedelmän voi purkkikaman sijaan vaihtaa kauden tuoretuotteisiin, vaikkapa omenaan.