Kirjoittaja Aihe: Peruvian White Habanero salsa ohje?  (Luettu 3842 kertaa)

Poissa Antshu

  • Zibula
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Peruvian White Habanero salsa ohje?
« : Lokakuu 04, 2011, 22:17:36 ip »
Hei! mulla olis n0.8L PWH ja niistä pitäis tehdä KAHTA erimoista salsaa. mutta en tiedä kuinka paljon pitäisi laittaa muita aineksia?  ja ehdotuksia mitä kannattaa käyttää? voisiko joku tietävä auttaa? :)

Poissa bluesman

  • FG Jigsaw
  • *****
  • Viestejä: 5197
    • Profiili
Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
« Vastaus #1 : Lokakuu 04, 2011, 22:30:08 ip »
 Kuvassa ainekset ananasta lukuunottamatta.



 Tuossa on kai litranverran PWH:ta johon 450g purkki ananasta, 1/2 dl sitruunamehua, 1,5 dl omenaviinietikkaa (vai oliko se desi?), hunajaa maun mukaan ja samoin sokeria, tasoittaa hiukan ärhäkkyyttä. Laitoin muistaakseni desin sokeria. Atamonia 1/2 tl. Sipuli ja valkosipuli kuulotetaan öljyssä.
 Sitten sauvasekoittimella soseeksi. pH:n mittaus; alle 4,1 niin säilyy n. vuoden kylmässä keittämättä jos ei sitä ennen tule syötyä.

Poissa Antshu

  • Zibula
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
« Vastaus #2 : Lokakuu 05, 2011, 00:32:47 ap »
Kiitos erittäin paljon! :) Nyt saa alkaa tekee sörsseliä!! :)

Poissa Ashrak

  • Aji Cristal
  • ***
  • Viestejä: 205
    • Profiili
Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
« Vastaus #3 : Lokakuu 13, 2011, 20:39:36 ip »
Kuin tilauksesta. Voinee soveltaa myös rocotoille?  ;D

Poissa bluesman

  • FG Jigsaw
  • *****
  • Viestejä: 5197
    • Profiili
Vs: Peruvian White Habanero salsa ohje?
« Vastaus #4 : Lokakuu 13, 2011, 21:23:23 ip »
Kuin tilauksesta. Voinee soveltaa myös rocotoille?  ;D

 Kyllä sopii. Hedelmän voi purkkikaman sijaan vaihtaa kauden tuoretuotteisiin, vaikkapa omenaan.