heinäkuu 06, 2020, 15:09:55 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Minäkö?

Aloittaja AnouR, marraskuu 25, 2011, 14:54:14 ip

« edellinen - seuraava »

AnouR

Esitellänpä nyt sitten, kun muutkin. Eli Sodankyläläinen mieshenkilö, jomka perheeseen kuuluu vaimo, tyttö 5v., poika 1v. ja bulli-poju 8kk... Joskus vuosia sitten kokeilin jo laittaa chilejä kasvamaan, mutta kiireiden takia jäivät huonolle hoidolle ja kuolivat pois. Nyt kun vaimo alkoi laittamaan pihaamme kuntoon, päätin minäkin kasvatella jotain...

Harrastushuoneessa majailee nyt muiden romujen lisäksi tällainen http://www.hydroponics.eu/hydroponics-c-23/ebb-systems-s-34/ebb-and-flood-120x55cm-1448.html ja valona tämä  http://www.hydroponics.eu/lighting-c-24/electro-box-kit-s-189/electronic-kit-400w-hps-sonlight-agro-400w-5014.html ... Ebbiin yritetään ängetä kahdeksan kasvia ja otetaan sitten pari pois jos siltä näyttää. Tämän lisäksi "jokunen" ruukku lojuu ympärillä. Lajikkeista ei vielä ilmoiteltavaa, kerrotaan ehkä sitten, kun näkee mitkä kaikki itää (itämässä n. 20 lajiketta...).

Muina harrastuksina mainittakoon sali ja RC-autot (ja lasten hoito). Ja nyt on ainakin riittävästi valoa niin näkee rakenella noita leluja! Komea loimotus ikkunasta- eiköhän tule kohta poliisit taas vierailulle ;)

Tässäpä minä tiivistettynä... ehkä?

Nizo

Tervetuloa joukkoon!

Noilla vermeillä pääsee ainakin hyvin alkuun  :D Saattaa 8 täysikokoista puskaa tehdä kyllä tiukkaa tuossa ebbissä. Sittenpä sen näkee.

Whili

marraskuu 25, 2011, 16:01:50 ip #2 Viimeisin muokkaus: marraskuu 25, 2011, 16:13:27 ip käyttäjältä Whili
Valoa kaamoksen keskelle   ;D


Niin ja TERVETULOA foorumille

jaolsten

-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

Räyhis

http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset