toukokuu 27, 2020, 23:59:22 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mr Naga Hot Pepper Pickle

Aloittaja Tapolan Tulikeppi, heinäkuu 15, 2010, 13:24:47 ip

« edellinen - seuraava »

Tapolan Tulikeppi

Eli, otsikon mukaista sörsseliä löytyi Hakaniemestä, Mughal nimisestä etnopuodista, hintaa 2.50€ purkki. Ei mitenkään turhan tulista, vaikka ehkä Naga nimessä antaisi aihetta uskoa. Ei tuo kuitenkaan ihan pirkkasoosia ole vaan tulisuuttakin on kyllä huomattavasti. Suolaa aika pirusti, niinkuin öljyäkin.. Ruuanlaittoon silti kelpaa hienosti.

Sisältö:
Hot Pepper 70% (Naga Morich)
Salt
Vinegar
Vegetable Oil
Paprika and mixed spices


Ja linkkiä youtubeen missä kokenut chilin maistaja maistelee ja arvostelee: http://www.youtube.com/watch?v=JY5hGwo0AMI
# 1022

PK

Tuota tuli ostettua jokin aika sitten ja täytyy sanoa, että kolahtaa mulle. Ei mitään tappotulista, mutta ihan riittävästi potkua tästä löytyy itselle. Hapsun tuoksu ja maku on kivasti kohdallaan.

mikestones

kävin hakee kokeeksi mutta hinta nyt 3,90 e ja täytyy sanoa ettei tuossa sitä nagan poltetta kyllä ole, melkein turha ostos mulle. miksi siinä lukee muka naga morich? ei todellakaan ole ainakaan 70 pros, ehkä 7 pros