helmikuu 21, 2020, 21:25:45 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


2012 Tompan Chilit

Aloittaja tomppa,, tammikuu 25, 2012, 10:53:18 ap

« edellinen - seuraava »

tomppa,

noniin!
tänään tuli ruukutettua muutama komea taimi isompiin kippoihin, oli jo korkea aikakin koska juuret olivat niin isot kuin olla voi tuossa 2 dl mukissa!
Nyt toivon että kaikki selviävät hengissä tuosta vaihtotempusta ja kasvattavat uusia juuria ja toivottavasti myös pituutta tulee lisää. katsotaan parin viikon kuluttua sitten tilannetta uudestaan..

Huomasin että ne taimet jotka olivat olleet "reijättömässä" mukissa eivät olleet kasvattaneet kovinkaan isoiksi noita juuria..ja multa oli auttamatta ollut liian märkää jotenka en usko että muutamat chilit tulevat selviämään..  :-\
kannattaa siis pistellä vaikka neulalla pieniä reikiä mukin pohjalle,saa pistää reilustikkin!  Näin myöskin liika vesi pääsee poistumaan ruukusta ja juuret eivät mätäne niin helposti!