kesäkuu 03, 2020, 19:48:28 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


O: Pöytäkone muksuille

Aloittaja MrFrost, huhtikuu 25, 2012, 10:30:23 ap

« edellinen - seuraava »

MrFrost

Hakusessa muksuille (7 ja 9v) sopiva PC, eli ei tarvitse olla ihan uusinta mallia, kunhan on suhteellisesti toimiva ja HALPA.

Esim kiintolevyvikainen pari-4 vuotta wanha, jossa pyörii wanhemmat SIMSit ja jotain tollasta, käyttöjärjestelmää ei tarvitse olla, WIN7 lisenssillä löytyy :)
Isoin ongelma noissa on ollut, että jos ei ole PCI-E väylää, niin WIN7 tukevan näytönohjaimen etsiminen on aika työlästä, ei viitsis maksaa siitä lisää. (Vaimon koneeseen metsästän AGP-väylään sopivaa WIN7 tuellista näyttistä, yhden käytetyn ostin ja se kesti 3 päivää)

Hintaluokkaa 0-50e.

Edellinen näyttövikainen läppäri kesti 2 viikonloppua ja emolevy hajos, joten tuon takia mieluummin pöytäkone.

Pääkaupunkiseudulta tai lähialueilta voin noutaa pois.

Tarjoa YV, vaihdossa voi löytyä esimerkiksi chilin ja muidenkin kasvien siemeniä, joitain muita kasvatustarvikkeita, kuten lannoitteita (Bio Bizziä ehkä, GHE:n Flora Mato ja Flora Microa ehkä.....)

Tarjoa yksityisviestillä.

-Timo
Lainaus käyttäjältä: bluesmanTrinidad scorpion Morouga blend; Mieto lasten chinense. Kannattaa tarjota ensimmäistä chiliään maistavalle. Savusalsa ihan ok. Riittoisa.

Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Räyhis - halvempi kuin luulin!