toukokuu 30, 2020, 02:16:11 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Jewen kausi 2013

Aloittaja jewe, lokakuu 21, 2012, 10:52:31 ap

« edellinen - seuraava »

jewe

Chilipäiväkirjaa ei enää tänä vuonna tullut eikä taida tulla enää jatkossakaan. Tuossa loppukesällä minulle ehdotettiin että mitä jos rupeaisit blogia kirjoittamaan ja asiaa tutkittuani olen päättänyt lähteä siihen mukaan.

Monet varmaankin tietävät että erityisesti kasvihuoneet ja kasvihuoneviljely kiinnostavat minua ja siitä on tulossa blogi, vastaavanlaista kasvihuoneisiin keskittyvää blogia en ole löytänyt joten ehkä tässä olisi jotain uutta ja mielenkiintoista suomalaiseen blogimaailmaan. Blogin nimeksi tulee kaksi kasvihuonetta ja eri kasvien viljelyn lisäksi juttua tulee myös tarvikkeista, varusteista, tekniikasta ja yleensäkin kasvihuoneiden elämästä ympäri vuoden. Varmaankin ensi alkuun blogi tulee paljolti keskittymään kasvihuoneen rakentamiseen.

Chilien kasvatus ei mihinkään kuitenkaan katoa päinvastoin ja jonkinlainen chilipäiväkirja tulee varmaan  elämään tuossakin blogissa vaikka muitakin kasveja viljellään. Chilit tulevat varmaan tulevaisuudessakin olemaan minun pääasiallinen viljelykasvi vaikka chilien suhteen ensi vuosi mennään varmaan tätäkin vuotta kevyemmin kun edellisvuosien satoa ei ole lähimainkaan saatu vielä tuhottua ja tulevana vuonna aikakin lienee kortilla viljelyiden suhteen.
Blogiin lähtemiselle suuresti vaikutti myös se kun yhdeksi yhteistyökumppaniksi lähtee mukaan varsin merkittävä alan yritys tuolta lahden toiselta puolelta joten kirjoittamiseenkin pitää suhtautua vähän vakavammin.

Blogi ei ole vielä auki joten tämä on jonkinlainen "ennakkomainos" asiasta ja joitain yksityiskohtiakin pitää vielä hioa mutta varmaankin lokakuun aikana aloitellaan ja pistän tännekin infoa sitten kun blogi on julkinen.

NPhoBiaz

Wau! Kuulostaa helkkarin hyvältä. ;D
Olen itsekin suuresti kiinnostunut kasvihuoneista, niiden rakentamisesta sekä varustelusta. Takuulla menee seurantaan. ;) Onnea projektille!

Chilivaari

Hieno juttu, että laajennat vähän tätä blogitarjontaa.
Kerro sitten osoite, kun pääset sinne asti, niin lisätään se chiliblogien luetteloon tuonne:
http://chiliblogit.blogspot.fi


Miquel

Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

PP

Loistavaa! Siitä tulee kiinnostava blogi.

Caide

Hyvä! itsekin jossain vaiheessa aloitin jo tutkimaan kasvihuoneen rakentelua netistä ja tosiaan todella vaikea löytää mitään kunnollista tietoa, varsinkaan blogia. Jotain blogejahan löytyi, mutta kaikki jäänyt kesken tai päivitys luokkaa kerran vuodessa. Todella kiva saada kunnollista tietoa, jos pääsisi vaikka itsekin joskus muuttamaan ja rakentamaan omaa kasvihuonetta.

cornell

Aivan mahtavaa!! Hyvää jengiä täällä foorumilla, innolla odotellen!
¨käynks mä usein täällä?¨

jewe

Tästä se lähtee ja uusi blogi on nyt auki. Tervetuloa minun kasvihuoneiden maailmaan.

http://kaksikasvihuonetta.blogspot.fi/

Chilioni

Kävin lukemassa, ja tulen varmasti lukemaan jatkossakin. Mielenkiintoinen blogi tulossa. :)
Itse tekemällä saa just sellasen kun haluaa. Tai ainakin sinnepäin.