tammikuu 16, 2021, 08:22:45 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Lisää Lisää

Aloittaja Nipsu, toukokuu 27, 2012, 13:59:10 ip

« edellinen - seuraava »

Nipsu

toukokuu 27, 2012, 13:59:10 ip Viimeisin muokkaus: toukokuu 28, 2012, 12:01:47 ip käyttäjältä Nipsu
Terve,

yksi kasvatus harrastukseen retkahtanut ilmoittautuu ja esittäytyy.

Vantaalla majailen ja kasvatusta lasitetulla parvekkeella pääsääntöisesti homma tulee olemaan. Pieni kasvimaakin kyllä löytyy, mutta chilejä sinne ei kyllä enää mahdu.

Tosiaan innostus heräsi tuossa maaliskuun paikkeilla, joten pikkasen myöhässä ollaan. Hyvää harjoitusta seuraaville vuosille, sen verran koukuttuavaa toimintaa.

Chilit tällä hetkellä pieniä taimia muutamaa kukkivaa cayanne long slimiä lukuun ottamatta. Ne olivatkin ensimmäiset ostamani siemenet, sen jälkeen löysinkin tämän foorumin/infernon ja chilivaarin blogin. Niitä kun lueskeli niin innostus kasvoi, eikä mennyt montaa päivää kun tilaus lähti fataliin puodista.

Homma lähtenytkin hienosti käyntiin teidän opeilla tällä hetkellä taimia löytyy mm. Bolivian R., 7pod, Naga Morich, trinitad scoripion morouga, aji cristal, pimenta da neyde, fire flame, Ulupica large ja cap 1478. Eli voisi sanoa että homma on jo lähtenyt lapasesta.

Varmaan päiväkirjan muodossa jatkossa meikäläisen touhuista kiinnostuneet voivat lueskella. Iso kiitos teille jotka täällä hyviä neuvojanne olette jakaneet ilman niitä alkuun pääseminen ei olisi ollut näin mutkatonta. Tosin vastoin käymisiä tulee sen tiedän,
kuten ulupican ja 7podin multaan oli ilmestynyt pieniä ruskeita sienen näköisiä möykkyjä ja kasvien kasvu tyrehtyi täysin osaako joku sanoa mikähän on vialla?

Nipsu

Whili

Tervetuloa foorumille

ja mukavan harrastuksen piiriin  :)

Huru-ukko

Tervetuloa  :). Chilien kasvattelu on rentoa hommaa niinkauan kuin homma pelaa......Mitä enemmän koukussa, sitä suurempi v.....s vastoinkäymisissä....Se karaisee  ;).

jaolsten

Melko mieto lajivalikoima :D Ni hao!
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

Nipsu

toukokuu 28, 2012, 10:10:55 ap #4 Viimeisin muokkaus: toukokuu 28, 2012, 12:02:41 ip käyttäjältä Nipsu
Lainaus käyttäjältä: jaolsten - toukokuu 28, 2012, 00:53:42 ap
Melko mieto lajivalikoima :D Ni hao!


Tulisen ystävä olen  :P Tosin tuli tuota itsekkin naureskeltua, ettei taida keltanokka vielä tietää millaisesta tavarasta on kyse :D Oishan tuohon voinut pari miedompaa vaihtehtoa ottaa kyytipojaksi. Noh pitää kahtella, jos jostain jonkun miedomman baccatumin taimen saisi.