Kirjoittaja Aihe: Tuliset Kebab ruokaravintolat  (Luettu 3288 kertaa)

Poissa Nekoroms

 • Zibula
 • Viestejä: 5
  • Profiili
Tuliset Kebab ruokaravintolat
« : Kesäkuu 09, 2012, 15:12:29 ip »
Miettiessäni tarkemmin täällä einäytä olevan minkäänlaista keskustelua mihin kebabbilaan me tulisen ruuan ystävät matkustamme. El Karim ravintolalle onkin jo erillinen ketju ja itse en ole henkilökohtaisesti käynyt paikanpäällä. Alla omia mietteitä paikoista joissa on tullut käytyä tulista kastiketta syömässä ja muista ketjuista bongailtuja muiden ajatuksia.

Helsinki:

Pizzataksi kontula : Tulinen kastike oli ennen tulista nykyään huomattavasti laimeempaa mutta silti herkullista.
Eerikin pippuri eerikinkatu ja forum: Oikein oivallinen maukas ja tulinen kastike joka jo muutaman hikipisaran irroittaa mutta sopii vielä niillä jotka eivät ole kokeneita chilistejä ja ehdottomasti meikäläisen lempikastike.

Lahti:

Aspendos aleksanterinkatu 15 sisäpiha keskusta: Loistava tulinen kastike jota saa niin tulisena kuin tiskillä osaa myyjälle vakuuttaa haluavansa. En liioittele jos sanon että paikan annokset kilpailevat lahden parhaimman kebabin paikasta. Annokset laadukkaita ja isohkoja (itse en jaksa loppuun asti syödä) ja jopa usein tylsät ranskalaiset osataan maustaa herkullisiksi ja kastike kruunaa makuelämyksen täydellisyyttä lähennellen häviten vain vähän eerikinpippurin makuelämykselle.

Tampere:

Heval insinöörinkadulla hervannassa: Melko perustason tulinen kastike joka yrittää olla maukas ja jopa tulinen muttei onnistu kummassakaan kunnolla. Tuntui tulisuus vaihtelevan eri kerroilla jonkinverran eli välillä ei tulinen ja välillä jotain havaittavissa.

Muiden kirjoituksista löydettyä:

Kirkkonummi:
Lainaus
Aji Inferno sanoo: Med Life Pizzeria: Pizza & Kebab, Koskentie 3, 02880 Kirkkonummi. Kartta: http://shoppi.fi/map.php?osoite=Koskentie+3%2C+02880+Kirkkonummi&zoom=14

Paikan tuotteet ovat reilua kebabia, leikkeitä ja pizzaa parhaasta päästä jo sellaisinaan. MUTTA... Chilimielen silmät alkavat kiiltää kun silmiin osuvat Fataliin legendaariset naga morich ja savurocotojauheet - PÖYTÄMAUSTEINA myyntitiskillä!!! Ja laittavatpa noita myös pyynnöstä kaikkiin annoksiin...    Taitavat myydäkin noita jauheita ja säilykkeitä aina kun niitä löytyy.

Forssa:
Lainaus
Räyhis kommentoi. Itse olen parasta kebabbia saanut Forssan Dennis kebabissa. Ja sitten varmaan tarvitsee perusteluja!   

Salaatti on aikas sitä "normia" mutta salaatinkastike on jotain aivan jumalallista!
Annokset ovat tarpeeksi isoja ja eilen kun satuin kyseisessä ravintolassa lounastamaan
tilasin "extra-tulisen"... nooh kyllähän sitä ajatteli että kastike on vaan hieman taballa terästetty,
mutta yllätys oli positiivinen kun alkoikin yhtäkkiä polttelemaan vaikka yleensä on saanut sitä tuletonta perussoosia siihen lihan päälle!  :twisted:

Parola:
Lainaus
Parolan pizza kebab: tänään koin iloisen yllätyksen kun kävin parolan pizza kebab housessa syömässä. tietävät että pidän tulisesta ruoasta ja toivat tuoreita habaneroja lautasella rullakebabin seuraksi. kerrankin oli ravintolasta lähtiessä suussa mukava pikku polte. kyllähän jokaisessa kebab paikassa ns piilopullo löytyy, mutta ei niistäkään tulisuutta saa nimeksikään.  myyjät kyllä katsoo suu ammollaan kun pyytää pullon itselle ja lorottaa oikeen urakalla sitä ruokaan ;D mutta tälläkertaa todellakin sain mitä halusin.

kannattaa käydä syömässä k.o paikassa. ruoat muutenkin helvetin hyviä ja liha ei ole kuivaa + vielä tuoretta habaa kun saa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 21, 2013, 19:32:21 ip kirjoittanut Nekoroms »

Poissa Räyhis

 • Unholy Ring of Fire
 • *****
 • Viestejä: 8188
 • Suomen Orkideayhdistys - Prospect member
  • Profiili
  • Ruokaa ja vähän muutakin
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla
"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Poissa Lassi-s

 • Serrano
 • **
 • Viestejä: 167
  • Profiili
Vs: Tuliset Kebab ruokaravintolat
« Vastaus #2 : Syyskuu 29, 2012, 13:39:28 ip »
tänään koin iloisen yllätyksen kun kävin parolan pizza kebab housessa syömässä. tietävät että pidän tulisesta ruoasta ja toivat tuoreita habaneroja lautasella rullakebabin seuraksi. kerrankin oli ravintolasta lähtiessä suussa mukava pikku polte. kyllähän jokaisessa kebab paikassa ns piilopullo löytyy, mutta ei niistäkään tulisuutta saa nimeksikään.  myyjät kyllä katsoo suu ammollaan kun pyytää pullon itselle ja lorottaa oikeen urakalla sitä ruokaan ;D mutta tälläkertaa todellakin sain mitä halusin.

kannattaa käydä syömässä k.o paikassa. ruoat muutenkin helvetin hyviä ja liha ei ole kuivaa + vielä tuoretta habaa kun saa.
S.Y.L.B