lokakuu 25, 2020, 12:50:08 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Gringos Locos

Aloittaja Whili, heinäkuu 13, 2012, 10:29:27 ap

« edellinen - seuraava »

Whili

Avataampa aivon oma ketju Gringos Logos ravintolalle

- - kehuille ja moitteille - -

ja unohtamatta chiliyhdistyksen jäsenetua kaikista pääruokien listahinnoista -20%
Toimii ainakin Tampereen Kehräsaaressa.


Plato de la Muerte  vs.   Bistec de la Muerte

Tulisuudella possu selättää nautaparan 5 - 0, mutta maku vetää asetelmat ympäri.   ?? 50% - 60% ??
Käykääpä toverit, jotka härän ovat selättäneet, maistamassa listalle ilmestynyttä "Paholaisenpossua".

                      vs.                 

Noli Me Tangere

Ne wingsit on ainakin ihan yliarvostettuja. Moni on kehunut, mutta en itse pitänyt kun kävin Helsingin raflassa vappubrunssilla hirveässä koomassa.

Toisaalta seisovasta pöydästä sai ainakin silloin habaneroja. Siitä plussaa. Nuutuneen oloni pelasti eräs seurueemme kaveri haukkaammalla habaa, ilmeisesti siksi koska söin niitä itse ja hän ajatteli olla vielä kovempi jätkä. Sitä tuskan ja hien määrää...

Whili

Kuten jo moni tietääkin, kävin toveri J:n kanssa tutkiskelemassa...


Seuraavassa J-manin tulkinta ko. reissusta   (lainattu: Gringos Locos - Torstaipoltot 12.7.2012 -topicista)
Lainaus
Possu oli valtavan hyvää. Päälle oli ahdettu 3cm keko sellaista paksua nagamurskaa, sekin oli hyvää.

Palataan ajassa muutama tunti taaksepäin. Saavuin mustalla -03 vuoden farmari-Toyotallani Whilin pihaan kiroillen. Päivän ainoa palaveri oli juuri venähtänyt pahoin ja oli jo vähän kiirekin Gringosiin. Palaverista käytiin välissä ravintolassa syömässä, mutta ajattelin säästellä nälkää ja jäin neukkariin selailemaan chilifoorumia, kun muut kävivät lounaalla. Kellokin oli jo yksi. No ajattelin käydä kaupan kautta hakemassa puoli litraa maustamatonta luomujogurttia, ettei tarvisi Nagamönjää imeskellä tyhjään pötsiin. Vitut. Palaveri jatkui lähes puoli kolmeen, joten päristelin kuraläpät suorina kohti Viinikkaa. Vaihdoin Whilillä pikaisesti kulmahousut ja kauluspaidan kukkashortseihin ja minulle rakkaaseen punaiseen termospullo t-paitaan. Se on niin vintage. Päähän huivi niin kireälle, että pari pyllykarvaakin katkesi, ja sitten menoksi.

Naureskelin matkalla, että ompas spedeä mennä varailemaan tuolta pöytää keskellä päivää, eihän siellä ketään muuta ole tuohon aikaan. Paskan vitut. Saavuttiin Laukontorin liepeille ja koko horisontti oli täynnä kaiken maailman kolmospuikkoja imeskeleviä pissiksiä ja riikinkukkoja ja paheksuvia ryppyisiä mummeleita. Viereisellä tontilla, tammerkosken toisella rannalla Viikate aloitteli settiä. Tammerfest. Auton saatiin tuurilla kilometrin päähän kehräsaaresta.

No kaksi rantaleijonaa lähti onnellisina könyämään kohti kehräsaarta. Matkalla Gringosiin jouduttin mm. pujottelemaan läpi honottavin taukkilaumojen, kun Tyrvään kirkonkylän kylätoimikunnan järjestämällä kaupunkivierailulla paikalle pöllähtäneet apinat rynnivät kohti Tammerfestin lipunmyyntiä. Mayhem:n ja Megadeathin t-paitoihin ja pyllyvaon paljastaviin mustiin farmareihin sonnustautuneet uuvatit olivat lähteneet suurin toivein kohti neitsyyden menetykseen johtavaa pissisten kohtaamista.

Pujoteltuamme läpi face palm-kujan pääsimme vihdoin Gringosiin. Otimme pöydän pihalta, kuten Suomalaisen miehen pitääkin. Emme kuitenkaan jääneet sotilaallisesti korkeaan polviasentoon ruinaamaan apetta, vaan siirryimme laitimmaiseen pöytään, puoli metriä terassin markiisin ulkopuolelle. Tottakai, jotta samalla saisi vähän aurinkoa!

Otin alkupaloiksi ranskalaisia bbq-majoneesilla, sillä mulla oli valtava nälkä. En ollut tietysti laittanut siihen mennessä vielä mitään muuta suuhuni, kuin 15 mukillista kahvia. No annokset saapuivat, ennekuin olin saanut tuhottua tuota ranskiskulhollista. Tässä vaiheessa taidettiin samalla tilata jo toiset tuopit keskikuraa. Aika pian tuli huomattua, että pieneksi rusinaksi nälässä kutistettu vatsalaukkuni tulisi huutamaan useita norjankielisiä kirosanoja, ennenkuin saisin koko vadillisen laavaa ahdettua kidustenväleihin.

Kesä 2012 tullaan muistamaan sadepisaroista sääennustuskartoilla. Toista haarukallista polttavaa possua suuhun lapioidessani huomasin lämpöisen kesäisen sadepisaran käsivarsillani. Minuutin kuluttua olimme saaneet lautaset, kaljatuopit, tupakka-askit (tai yhden, Whili on niin sporttivartti ettei polta) ja kännykät siirrettyä monsuunimyrskyn alta syvemmälle markiisin alle. Sade taukosi ja tarjoilijattaremme pään yläpuolelle syttyi lamppu. Kuulin lähes natikan käynnistysnarahdukset tyttösen letitetyn kuontalon päällä, kun hän keksi ottaa kaukosäätimen käteensä ja levittää markiiseja metrin leveämmälle. Paitsi, että olimme siirtyneet turhaan, peitti tyttö nyt pilvien takaa luiskahtaneen auringon kokonaan. Oli kuin olisi puolijoukkueteltassa syönyt. Paitsi ilman viikon jalassa muhineiden saappaiden huumaavaa tuoksua.

Puolessavälissä annosta lähdin kävelylle. Välillä oli pakko varmistaa, että savuke oli oikeinpäin suussa... Vatsassa oli punahilkkasadusta tutut kolmekuutiota mukulakiviä. Ja lautasella oli vielä nokare possua ja kolme kanootin kokoista lohkoperunaa. Whili lähti myös vapisten pöydästä Gringosiin sisälle. En tunnistanut mitä alkuperäistoonia Whili murahteli, mutta päättelin hänen ilmoittaneen pikaisesta vessapiipahduksesta.

Tuijotin lautasella nauravia perunajärkäleitä. Väliin sivalsin pistäviä ja hyvin henkilökohtaisia herjoja ja Suomen alkuperäisen pakanakansan keksimiä kirosanoja, joilla shamaanit tappoivat alkuaikoina hehtaarikaupalla heinäsirkkoja ja rusakkoja ja muita vitsauksia. Perunat ottivat vain tukevampaa nojaa lautasella lilluvasta nagapyreestä. Hullunkiilto silmissä päästin pirkanmaan kokoiset röyhyt ja tasoitin tilaa vielä muutamalle haarukalliselle, jonka jälkeen keihästin haarukkani viimeisen porsaanpalan ja pakolliset vihannekset. Näin silmissäni, miten perunat syttyivät tuleen ja tuulenpuuska pyyhkäisi pölyt pitkin laukontoria. Toiveunta, siinä ne optimistijollat olivat edelleen. Tarjoilijatarkin tiesi tarkalleen, miten junteille vittuillaan. "Pojilla olisi vielä muutama minuutti aikaa, vai onko liian tulista, hopihopi =)"

Venyttelin, kuten kunnon pensselihintit joogatunnilla, jotta saisin edes hiukan tilaa pieneen sievään masuuni. Lohkaisin perunasta olemattoman pienen hipun ja laitoin varovasti suuhuni. Nielaistuani  sattui aivan käsittämättömästi. Vatsa kertoi, että huomisen nähdäksesi mister ego voisit lopettaa tuo syömisen. Niinku vittu nyt heti.

Ei silti whilillekään ruoka enää maistunut, mitä nyt sain soperruksesta selvää. Uskoisin meiltä tulleen kahdesta kolmeen kyyneltäkin, mutten voi muistaa, niin paljon sattui vatsaan.

Olin varma, että auto jäi vain kilometrin päähän, mutta silti tuntui, kuin olisimme tetsanneet useita kilometräjä läpi tammerfestin kusipää-aavikon.

Matkalla kotiin, ennen puoltaväliä, tuli kusihätä. Päästessäni kotiin helpotukselle, tuntui, kuin olisin dipannut vehkeeni kiehuvaan kylmägeeliin ja syöttänyt kissoille. £@$€#"%

Tätä kirjoittaessani sattuu vielä snadisti, mutta helpotus ja korvissa humiseva onnellisuushormonin yliannostus saa itseasiassa inan hyvälle tuulelle. Josko tempaisis kunnon kännit, sitten olisi huomenaamulla oikei hauskaa. Mut ei mulla.

TunturiTiger

Kaikesta päätellen oli onnistunut reissu. Ihan niin kuin aina Gringosin retket. :)

Täti-E

Tänään menossa Gringosiin syömään. Nyt on kuitenkin "ongelma"...tekisi nimittäin ihan tosi paljon mieli syödä se naga hampurilainen tai sitten se tulinen tortillahässäkkä (sieltä caution) listalta...

Onks noi sit kuitenkin jotain niin tappo annoksii ettei niitä perus chilinpuputtaja ilman käpristelyitä voi vetää? Tulista tekis mieli, mutta niin harvoin ravintelissa pääsee käymään että ois kurja jos rahat menisivät hukkaan ja ruoka pöytään.

Auttakaa neitoa hädässä :-*

Whili

Lainaus käyttäjältä: Täti-E - heinäkuu 14, 2012, 16:54:26 ip
Tänään menossa Gringosiin syömään. Nyt on kuitenkin "ongelma"...tekisi nimittäin ihan tosi paljon mieli syödä se naga hampurilainen tai sitten se tulinen tortillahässäkkä (sieltä caution) listalta...

Onks noi sit kuitenkin jotain niin tappo annoksii ettei niitä perus chilinpuputtaja ilman käpristelyitä voi vetää? Tulista tekis mieli, mutta niin harvoin ravintelissa pääsee käymään että ois kurja jos rahat menisivät hukkaan ja ruoka pöytään.

Auttakaa neitoa hädässä :-*


Ainakin Tampereen GL:n chililistaa on tulistettu rankalla kädellä.

Voihan sitä pyytää tulisen nagasoosin omaan dippikippoon hampurilaisen viereen .

Täti-E

En kerinnyt saamaan vastausta mutta tuli se "lasten tulinen" tesmattua :D Elikkäs Platillos Muy Picantes-listan yhden pääkallon burritot Burritos al Estilo Chilango.
Luulin että tuon listan kaikki ateriat ovat ihan sairaan tulisia mutta sitten siellä olikin sellaisia pieniä söpöjä pääkalloja nimien vieressä joiden ajattelin merkkaavan sitä tulisuuden mittaluokkaa.

Ensimmäiseksi pitänee kertoa että avomieheni kassa alkupalaksi puoliksi tilatut cheddat jallut olivat l-u-o-k-a-t-t-o-m-i-a. Nimittäin keskeltä jäisiä ;D
Toiseksi minua hieman ärsyttää sovinistinen tarjoilijan asenne joka paljastui siinä vaiheessa kun tein tilaukseni. Puoliskoni huiteli kitusiinsa jotain jättirapuhommeleita ja minä tuon tulisemman burriton. Tarjoilija hymyili vahingoniloisesti ja lähti pois.

Joimme tuoppimme melkein loppuun ennenkuin annokset tulivat. Omani näytti hyvältä...myös ensimmäisen haarukallisen jälkeen. Burriton päällä oli juuston lisäksi kauhea kasa etikkasäilöttyjä jalapeñoja sekä kasa rawitin näköisiä kokonaisia chilejä. Olihan se jauhelihakin tulista mutta ei pukannut edes hikeä. Muutaman kerran sain niistää mutta that's all. Ruoka oli huisin hyvää jos unohtaa annoksen kaksi miinusta. Jauhelihamössö oli hitusen teollisen makuista (vrt.kouluruoka) ja ne mitkälie annuumit jäi syömättä koska makua ei ollut yhtään ja aiheuttivat vain vittumaisen poltteen kielen kärkeen (haukkasin puolikkaan maistiaisiksi).

Sovinistisetä kulki ohi muutamankin kerran ruokailun aikana ja virnuili tyhmästi jokaisella kerralla. Kun tuoppi tyhjeni tilasin hänen ohi mennessää uuden. " Taitaa  juoma maistua" sanoi hän ja vinkkasi silmää. Kun ruokailu oli ohi ja pyysimme laskun hän vitsaili jälleen että taisi ruoka maistua ja täällähän on lautaset jo tyhjänä..

Mua ärsyttää tollanen. Miksi tulinen on vain miesten juttu? Miksi tarjoilijoilla on oikeus vitsinvääntöön kun minä maksan ruokailusta ravintolassa??
Seuraavaksi aion siirtyä pääkalloluokkaan kaksi.

Ei voi kyllä kuin hattua nostaa pojille siitää possuannoksesta, jos niillä "söpöillä pääkalloilla" on mitään virkaa, en kyllä ehkä uskalla ikinä kokeilla sitä annosta..siinä kun niitä kalloja oli reippaasti yli viisi  ;D


tonttu

Lasten tulisessa annuumeja ja tulisemmissa annoksissa sitten maukkaampia chilejä. Eihän sinne kannata mennä säästelemään vaan syö sitten niitä tulisempia annoksia, kun kerran semmoiseen paikkaan menee josta niitä saa.

En nyt ihan ymmärtänyt sovinisti viittauksia. Kyllä ne päätä aukoo muillekkin halutessaan, siis niille joille on jaettu eri kromosomit. Itse vastasin naama peruslukemilla, että oikein maukas annos diablo burgerin kohdalla ja sitten tuon kilpahärän kanssa pyörittelin päätä ja sanoin aihhh on se tulista, liian tulista :S

Heh, synttäripöydässä meillä oli mukana eräs tyttö, joka ilmoitti heti, että ei syö eikä siedä tippaakaan tulista, joten tarjoilijan kanssa sovittiin kanasalaatista listalta, jossa siis ei pitänyt olla tulisuutta ollenkaan. Annokset tuli ja hetken päästä tyttö hyppää pystyyn ja huutaa kuin palosireeni, annos on tulinen! Ei siinä mikään auttanut, kun toistamiseen koitti ja jälleen sama homma. Tarjoilija kutsuttiin ruokaa ihmettelemään ja viesti meni keittiöönkin asti. Itse keskityin härän ribsien tuhoamiseen ja kosteus silmissä vei tarkkuuden pois, eli en katsonut tarkemmin tilannetta. Keittiöstä tuli viesti, että tämä on texmex paikka ja jos ei pysty edes mustapippuria annoksessa syömään, niin he ei mahda asialle mitään. Nnnnoh, hetken päästä hiffasin, että tämä tyttö oli kiskonut pelkästään lautasen reunalla olleita punaisia jalapenosäilykkeitä :D Itse annoshan oli täysin tuleton, mutta eipä tunnistanut edes jalapenoa. Oli vaan niin peloissaan tästä pahamainesesta chilipaikasta, että maistoi aluksi pienintä suupalaa mitä lautaselta löytyi :D

Mika73

Yleensä Locosissa olen syönyt Locos Special Burgerin, jonka nykyinen nimi on hieman nyt hakusessa/unohtunut. Kerroshampurilainen kuitenkin. Diabloa olen kerran kokeillut, meni alas mukisematta, mutta mielestäni sitä kastiketta oli hieman liikaa. Normi Special Burger kaipaisi taas mielestäni hieman lisää tulisuutta. Kerran kokeilin myös tätä kolmen pihvin versiota, mutta se maistui liikaa pihviltä.

Nachoannos jauhelihalla ja juustolla oli myös mainio, tämän kun saisi tulisempana versiona. Siipiä kokeilin joskus, ihan hyviä, mutta lilluivat kastikkeessa.

Kokemusta on Helsingin ja Tampereen Locosista. Helsingin taso on parantunut huimasti, mutta edelleen tahtovat unohtaa toimittaa jälkiruoan ja monesti numero lähtee pöydästä jo alkuruoan jälkeen, jolloin loppuja ruokia saa itse metsästää. Molemmissa on hyvä terassi, tosin Helsingissä se on hieman suurempi.

Menen toistekkin 8)

msb

Kävin maistelemassa kahden kallon ribsejä, jotka maistui muullekin kuin poltteelle. Tai kastikehan tuossa annoksessa tulista oli. Itsellä ei ole vielä hirveätä toleranssia kehittynyt, joten kannattaa rohkeasti koettaa muidenkin. Paremmalle puoliskollekin maistui tuleton annos, mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.

Kaiken kruunasi chilisuklaapirtelö, nyt kaipaisinkin reseptiä sellaiseen jos jollain on pöytälaatikossa?

Whili

Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
Kaiken kruunasi chilisuklaapirtelö, nyt kaipaisinkin reseptiä sellaiseen jos jollain on pöytälaatikossa?


Gooogle-haulla löytyy paljon hyviä pirtelöohjeita. Kun käytät hyviä aineita, lopputuloksesta tulee hyvä.
Ja lisäät tehosekoittimeen lempichiliäsi tuoreena tai kuivattuna. GL käyttää rawittia.

Ei muuta kun kokeilemaan  8)

Mika73

Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..

Räyhis

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..


Mitä järkeä on lentää tuhansia kilometrejä vieraaseen maahan syödäkseen IKEAn lihapullia ja wienerleikettä?

Suomalaiset juntit.
http://ruokaa-ja-muutakin.blogspot.com/

Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.

Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset

Macex

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Muistan kun oltin poikain ja neitoin Tampereen porukalla Gringossa ja viereiseen pöytään istui vanhempi pariskunta. Ottivat listan käteensä, katsoivat sitä samalla viereisessä pöydässä olevia henkilöitä ja totesivat, että ei taida täältä löytyä meille sopivaa ruokaa. Viereisessä pöydässä naamat punaisina Pappatunturi(TunturiTiger) ja minä koitimme ahtoa burgeria naamaamme.

Hallituksen jäsen 2011-2012, 2012-2013
Tampereen alajaoston puuhamies -2011-2012-2013-
2013
Kuiva ja Naseva.

TeKu

Edellispäivänä kävin syömässä nuo kolmen tähden nagasiivet + kylkeen yhdet ristikkoperunat Helsingin ravintolassa. Oli siivissä kyllä poltetta sen verran, että ei tällä kokemuksella enempää kaivannut. Kaikki tuli kuitenkin syötyä, joten saa olla ylpeä itsestään. :)
Seuraavaksi sitten tuo hampurilainen, mutta tuon viiden tähden paitahaasteen jätän ihan suosiolla muille  8)

msb

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Tulin uteliaaksi mitä naapuripöydässä tapahtui, oliko kovakin tilitys..  ;D

Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..


Eipä siinä ihmeempiä, ilmeisesti jomman kumman ruuansulatus oli herkkä mausteille. Elättelivät toiveita, että jonkun annoksen olisi saanut kokonaan mausteettomana, mutta tarjoilijan konsultointi nollasi toiveen.

Katsoinkin noita valmiita pirtelöohjeita jo, pitänee lähteä testaamaan jos ei kellään ole suosituksia tietystä.

Mika73

Mitä annoksia suosittelette Locosissa? Lähinnä on kokemusta kerrosburgerista ja Diablosta.

ana198

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..

GL on samallalailla Mexicolainen kuin Rosso on Italialainen ravintola. Pakkasesta mikroon tai rasvakeittimeen puolivalmisteita ja järjettömien hintojen lisäksi surkea palvelu.
http://eat.fi/helsinki/gringos-locos1   Sieltä löytyy kommentteja, ehkä Helsingin surkein syöttölä niin arvostelujen kuin omien kokemustenkin perusteella.

DonJuan

Lainaus käyttäjältä: ana198 - elokuu 07, 2012, 11:35:13 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..

GL on samallalailla Mexicolainen kuin Rosso on Italialainen ravintola. Pakkasesta mikroon tai rasvakeittimeen puolivalmisteita ja järjettömien hintojen lisäksi surkea palvelu.
http://eat.fi/helsinki/gringos-locos1   Sieltä löytyy kommentteja, ehkä Helsingin surkein syöttölä niin arvostelujen kuin omien kokemustenkin perusteella.


Aamen, mutta 4 kertaa meksikossa käyneenä voisi sanoa että GL on "hyvä yritys" verrattanu muihin suomalais-meksikolaisiin rafloihin.

tonttu

Lainaus käyttäjältä: DonJuan - elokuu 08, 2012, 07:40:05 ap
Lainaus käyttäjältä: ana198 - elokuu 07, 2012, 11:35:13 ap
Lainaus käyttäjältä: Mika73 - heinäkuu 26, 2012, 09:29:10 ap
Lainaus käyttäjältä: msb - heinäkuu 25, 2012, 23:36:26 ip
mutta naapuripöydästä joutui vähän vanhempi pariskunta poistumaan kun ei mausteinen menu miellyttänytkään.
Onhan tuolla tulettomiakin ruokia.. Mitä järkeä mennä Meksikolaiseen, jossei tykkää mausteista..

GL on samallalailla Mexicolainen kuin Rosso on Italialainen ravintola. Pakkasesta mikroon tai rasvakeittimeen puolivalmisteita ja järjettömien hintojen lisäksi surkea palvelu.
http://eat.fi/helsinki/gringos-locos1   Sieltä löytyy kommentteja, ehkä Helsingin surkein syöttölä niin arvostelujen kuin omien kokemustenkin perusteella.


Aamen, mutta 4 kertaa meksikossa käyneenä voisi sanoa että GL on "hyvä yritys" verrattanu muihin suomalais-meksikolaisiin rafloihin.


Meksikolaista se ei ole, mutta texmexiä kait siinä missä texmexi yleensä. Kaikki kommentit on tuosta palvelusta ja todellakin helsingin gringosin tarjoilijat taitaa olla ehkä surkeinta tasoa mihin olen rafloissa törmännyt. Silti menisin uudelleen. Kävin tuossa pitkästä aikaa Cantina westissä, kun MM kisojen aikaan gringos ilmoitti menevänsä kiinni jo klo 18:30 päiväottelun jälkeen !?! Mutta eipä ainakaan Cantina westissä nautittu erittäinkin tyyris ateria laadullaan vakuuttanut ja tulisuutta ei ollut ollenkaan. Missä siis saa hyvää Suomalais-mexikolaista ruokaa Suomessa?