heinäkuu 09, 2020, 08:53:04 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


GreenChili LED 200W valaisimesta.

Aloittaja Lapinkaamos, heinäkuu 23, 2012, 03:10:24 ap

« edellinen - seuraava »

Lapinkaamos

heinäkuu 23, 2012, 03:10:24 ap Viimeisin muokkaus: heinäkuu 23, 2012, 03:25:24 ap käyttäjältä Lapinkaamos
Hei kaikille!

Luettuani tätä foorumia ja suurena tulisten chilien ystävänä päätin viikko sitten että "Minäpä alan kasvattamaan Chiliä!".

Tilasin kylmänviileästi tuon Green Chili 200 wattisen LED, sen mustan pitkulaisen. Hintaa oli tuo n. 300€
Oliko tuossa mitään järkeä? Tuli näin jälkikäteen vasta mieleen? :D
Ja lähinnä tässä olen pohdiskellut että kun suunnitelmissa on kiinnittää se olohuoneen kattoon niin tuleeko siinä mukana nämä kiinnitysvälineet ja ketjut sun muut.

Valo varmaan loimuaa heleästi sitten... Niin elikkä yleensä jos joku viitsisi kertoa onko tämän kyseisen valaisimen käytössä mitään erityispiirteitä mitkä tulisi ottaaa huomioon. Eniten minua ärsyttää se että miten naapurit reagoivat valoon että onko kotona joku poliisipartio tonkimassa paikkoja kun tulee töistä kotiin :D Eipä siinä mitään vaikka tulevatkin, mutta nöyryyttäväähän se ainakin olisi. Jos sen vaikka ajastaisi että 00.00 menee päälle ja vaikka aamu 10.00 saakka olisi niin onko riittävä. Tottuukos silmä tuohon ajan kanssa, että se ei mitään raivonpuuskia ala aiheuttamaan?

Nyt minulla on todella ison palmun juurella kasvamassa jotain chilin siemeniä mitkä tulivat ihan citymarketin vihannesosaston punaisesta pitkulasta, tulisuudeltaan aika miedosta mutta hyvänmakuisesta chilistä. Hyvin on kasvaneet ja lehdetkin alkaneet muodostua. Kunhan saan näitä isommaksi niin sitten suunnitteilla tuolta fataliilta tilailla noita siemeniä itämään. Mutta siis. Onko tuosta ledistä mihinkään?