tammikuu 15, 2021, 18:45:17 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Willy Wonkan kierot kasvatit 2012.

Aloittaja Wonka, lokakuu 19, 2011, 17:13:43 ip

« edellinen - seuraava »

Wonka


WonkaRamiro orangePink HabaneroAquaponic viritys.
Aji Fantasy ja Pink haba kypsyttelevät ensimmäisiä tässä systeemissä kasvaneita podejaan. Yhden pink haban maistoin ja oli kyllä mainion makuinen. :)

Pink Habassa roikkuu nyt 4  kpl Ramiro Orange risteytys podeja. Toivottavasti tulee itäviä siemeniä.
Ramiro orange on tehnyt uskomattoman määrän podeja kokoonsa nähden ja kukkii edelleen.
Kylppärissä on viidakko josta ei oikein saa järkeviä kuvia. Kasveja ei erota toisistaan ja natikka värjää kaiken keltaiseksi.

punkgrower

Tuo aquaponic on kyllä mielenkiintoinen viritys. Ja air-pot ruukut toimii hyvin kaikissa väliaineissa ,mutta multakasvatuksissa kyllä on ykköset. Jos kasvattasin mullassa niin nuo hommaisin. Juurten hyvinvointi on koko kasvin hyvinvointia!

Wonka

Joo kyllä noi airpotit toimii todella hyvin myös ebissä.
Kunpa vaan pääsisi jo istuttamaan lopullisille paikoilleen parvekkeelle, kun meinaa tila loppua ja podia pukkaa.

bluesman

 Melko järkynkokoinen akvaario. Ootko mittaillut nitriittiarvoja tai muita. Mikä on veden EC? Ilmeisesti riittävä kun podia pukkaa noin muhkeasti.

Wonka

Kuvassa näyttää suuremmalta ;) 600l vain.
Tänään mittailin noita arvoja tuosta. NO3-  =100mg/l jos testiin on luottamista ja  ,NO2-  =0,0 ec 0,32 ja pH n 6,5. Silloin tällöin olen lisäillyt merilevä uutetta ja akvaariokasveille tarkoitettua lannoitetta jossa ei ole typpeä eikä fosforia, mutta suunnilleen kaikke muuta kyllä.

Päivän saalis.


Wonka

No puolet kuvassa olevista on yhden innokkaan ramiron tuotoksia. Varsinainen satokone oikeastaan kun ottaa huomioon 1l ruukun. Kuvassa myös  yksi ensimmäisistä kypsistä pubeista; PI 585273 on kyllä mainio tapaus. Mehukas ja sopivan tulinen ja itse kasvi on todella elinvoimainen.

rami12

minkalaisen hedelmän muuten teki se tuottamasi risteytymä tepinx naga morich itseäni kiinnostaisi nähdä kyseisen kasvin tuottamasta hedelmästä kuva onko se samanlainen kun tepin x thaichilin hedelmä vai enemmän pienen nagan mallinen

Wonka


Tämän näköisiä tekee risteytys Naga X tepin f1.
F2 sukupolvesta saattaisi sitten löytyä jo isompiakin, mutta tuskin tulee kasvatettua kun ei tilat tunnu riittävän nykyisillekkään chileille.

Wonka

kesäkuu 28, 2013, 15:05:29 ip #90 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 28, 2013, 15:09:33 ip käyttäjältä Wonka

Pink HabaSugar Rush

Rocato ja rocoto PI 585273
Kuvat otettu 30.5.2013

Wonka

Näemmä tullut jättiläiskokoisina edelliset kuvat. ???
Kokeillaan jos nyt tulis normaaleja.

Sugar rush ja Aji Fantasy

Sugar rush

Aji Fantasy

Pubet ja pari paprikaa.

Red peruvian
Vanhemmilleni antamani Red peruvian kasvaa 3l air pot ruukussa bauhaussin isoon valkoiseen ruukkuun rakennetussa ebb&flood systeemissä, lannoitteena on puutarhan kesä ja raakileita on reilu 30 ja kukkia saman verran. Pientä kellastumista alimmissa lehdissä, mutta muuten erittäin hyvin voiva kasvi.