helmikuu 21, 2020, 19:58:53 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Habanero Carlic-salsa

Aloittaja Pain is good, tammikuu 27, 2013, 11:37:54 ap

« edellinen - seuraava »

Pain is good

Tervehdys

Olen metsästänyt jo jonkin aikaa Habanero-Carlic salsaa (Microbatch, Pain is Good Fiery hot), mutta en ole sitä löytänyt suomalaisilta sivustoilta. Aiemmin sitä on saanut ostettua Citymarketeista, mutta enää hetkeen sitä ei oo sieltä löytynyt.  Osaisiko joku kertoa mistä sitä voisi tilata? Original Juanista ja muista ulkomaalaisista verkkokaupoista sitä oon löytänyt, mutta hinta rahteineen on melkoinen. Poppamieheltä kun oon kysynyt, niin vastauksia ei saa..

unenkuva

tammikuu 27, 2013, 11:51:10 ap #1 Viimeisin muokkaus: tammikuu 27, 2013, 11:55:01 ap käyttäjältä unenkuva


Poistin koko edellisen kirjoitteluni, ei autannutkaan asiassa... (jos siis joku kerkesi näkemään edellistä vastausta) Poppamiehen puoleen kääntyisin. Itse olen kyllä saanut nopesti vastauksen kun olen jotain kysynyt.

unenkuva

tammikuu 27, 2013, 12:03:12 ip #2 Viimeisin muokkaus: tammikuu 27, 2013, 12:06:51 ip käyttäjältä unenkuva
http://www.hot-headz.com/chilli-sauce/habanero-sauce/pain-is-good-batch-37-garlic-hot-sauce/

tuossapa sitä itseään on. Jos ulkomailta haluaa tilata. Vinkkinä, että kerää kaveriporukka ja postikulut jaetaan, niin ei maksa niin paljoa. Mutta edelleenkin kysyin Chilikaupalta ( http://chilikauppa.fi/ )  Chilitarvikkeelta ( http://www.chilitarvike.fi/ruoka ) tai Poppamieheltä, ainakin poppamiehellä on muita saman merkin tuotteita.

EDIT: 3,85 puntaa näkyi postikulut olevan Ouluun, eli varmaan sama hinta muuallekin Suomea. ei paljoa siis

Pain is good

Kiitos vastauksestasi unenkuva!

Tuo ei ole sitä mitä haen, vaikka myös on hyvää tuokin.

Tämä on se mitä etsiskelen: http://www.scorchio.co.uk/pain-good-batch-habanero-garlic-salsa-p-1049.html

Pain is good

Chilikaupasta ei löydy tai en ainakaan ole löytänyt. Kaikista parasta olisi kun sitä löytyisi Suomalaisilta sivustoilta (verkkokaupoista), niin ei tarvisi alkaa taikinoimaan hyvällä Lontoonkielentaidolla ja yllätyksillä, mitä sieltä voi tulla.

Poppamiehelta oon saanut marraskuussa vastauksen tähän tyyliin: Meille sitä tulee joskus pienissä erissä ja uskomme että saamme sitä valikoimiimme ennen Joulua. Ja että ilmoitamme siitä sinulle kun tuote on tilattavissa. No, Joulu meni jo ja ymmärrän kyllä jos sitä ei oo saapunut, mutta olisi kiva jos ilmoittaisivat mikä on salsan tilanne, onko sitä tulossa vaiko eikö kun aikaa on jo kulunut näin paljon.

unenkuva


Aina kannattaa itse kysellä perään jostain tuotteesta. Yrityksille tulee satoja tuotekyselysä, joten eivät varmasti muista aina ilmoittaa itse. Ei muutakun useampaan paikkaan kyselyä, että saavatko tilattua. Auttaisi asiaa jos saat isomman porukan tilaukseen mukaan, yksittäistä tuotetta ei yrityksen kannata alkaa tilaamaan, mutta jos yli kymmenen kannattaa

Pain is good

Joo ok. Mä oon ajatellutkin että tilais sitä reilusti kerralla. Pitääpäs ihmetellä sivustoja mihin voisi laittaa kyselyä. Edelleen jos tiedätte paikkaa mistä voisi saada niin ei muutaku infoa tännepäin :)

micc

Lainaus käyttäjältä: Pain is good - tammikuu 27, 2013, 15:50:15 ip
Joo ok. Mä oon ajatellutkin että tilais sitä reilusti kerralla. Pitääpäs ihmetellä sivustoja mihin voisi laittaa kyselyä. Edelleen jos tiedätte paikkaa mistä voisi saada niin ei muutaku infoa tännepäin :)


Moi

Tänään ostin kyseistä ainetta Söderkullan k-marketista Sipoossa. Noin 20 km helsingistä porvoon suuntaan. Hinta oli muistaakseni 6,90 per purkki.

Ihan hyvä tuote. Raikas ja hedelmäinen.

Tuossa kaupassa on ollut myytävänä muitakin pain is good tuotteita kuten "100% pain", tänään oli tosin tyhjä hyllypaikka. Toinen tuote mikä tarttui mukaan oli Blair's Q Chipotle Slam jota voin myös suositella. Sitä jäi yksi pullo hyllyyn.

Kokemukseni mukaan varsinkin K-kaupoissa kannattaa jututtaa kauppiasta jos haluaa valikoimaan jotain tiettyä tuotetta.

HSuomi

Ainakin  mäntsälän citymarketissa oli tota viime sunnuntaina. Sinne oli tullut oikein chili hylly. Pulloja oli laidasta laitaan ku alan kaupassa.