joulukuu 09, 2019, 07:55:27 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Ravintolapäiviin osallistujia?

Aloittaja PP, toukokuu 07, 2013, 15:14:29 ip

« edellinen - seuraava »

Larski



Lainaus käyttäjältä: PP - toukokuu 14, 2015, 20:20:24 ip
Muistakaa tulla lauantaina!


Keitokset vihdoin voiton puolella ja huomenna syöjiä odottaa mm. tällästä herkkua ->



Tulkaa. Muuten syödään kaikki ite.

chilifellow

toukokuu 16, 2015, 20:33:11 ip #21 Viimeisin muokkaus: toukokuu 17, 2015, 12:32:35 ip käyttäjältä chilifellow
Kiitos Uudenmaan alajaostolaisille. Päivä oli hieno ja kattaus maistuva. Rocotopiirakan se tulinen versio vei kielen mennessään. Samoin muut herkut. Nam! 😋

Suurkiitos Cafe Capsicumin asiakkaille. Be the chili with U!
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

PP

Iso kiitos kaikille kävijöille ja erityisesti muille tiskin takana hääränneille. Päivän hittituotteet oli chili con carne ja hodarit, enkä ihmettele, koska molemmat oli lajissaan ensiluokkaisia. Larski voisi heittää jonnekin tuonne ruokapuolelle ccc:n reseptin.

PP


Trioniska

Lainaus käyttäjältä: PP - toukokuu 17, 2015, 11:41:51 ap
Kuvia eiliseltä:

https://www.flickr.com/photos/89783038@N07/sets/72157652559854088


Hyvännäköiset antimet pöydässä ollut ja kävikö kuinka porukkaa kojulla?

Herkullisuutta tarvitse edes arvuutella ;)

Oliko enimmäkseen Chilitarvikkeella kävijöitä vai koukutitteko uusia käyttäjiä chilien pariin?

Olisi näköjään pitänyt tulla pyörähtämään kun näinpaljon alkoi kiinnostamaan miten mennyt  ::)
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

PP

Lainaus käyttäjältä: Trioniska - toukokuu 17, 2015, 19:41:15 ip
Hyvännäköiset antimet pöydässä ollut ja kävikö kuinka porukkaa kojulla?

Herkullisuutta tarvitse edes arvuutella ;)

Oliko enimmäkseen Chilitarvikkeella kävijöitä vai koukutitteko uusia käyttäjiä chilien pariin?

Olisi näköjään pitänyt tulla pyörähtämään kun näinpaljon alkoi kiinnostamaan miten mennyt  ::)


Ei laskettu, mutta ihan puhtaasti arviolta 50-60 henkeä. Paljon enemmällekin olisi riittänyt syötävää. Ilmeisesti ihmiset on keväällä aina kiireisiä, koska elokuun ravintolapäivä on ollut ennenkin paljon parempi tai sitten sunnuntai on paljon vapaampi päivä. Lisäksi oli monta tapahtumaa samaan aikaan, isoin Helsinki City Run. Luulen, että puolet kävijöistä tai melkein tuli ihan meidän takia ja varmaan selvä vähemmistö oli Chilitarvikkeen muita asiakkaita.

Mausta ei tullut moitteita, mutta tulisempaakin tuotetta olisi mennyt kaupan.

Tsilibuli

Lainaus käyttäjältä: chilifellow - toukokuu 14, 2015, 21:03:15 ip
Jep! Ottakaa mukaan paksu lompakko...


Chili con Carne 3€ ja hodari 2€. Luulin, että hinnat jossain 8€ CcC ja 5€ hodari. Olisi sittenkin pitäny tulla herkuttelemaan.   :D

Vetsku

Lainaus käyttäjältä: Tsilibuli - toukokuu 18, 2015, 13:17:32 ip
Lainaus käyttäjältä: chilifellow - toukokuu 14, 2015, 21:03:15 ip
Jep! Ottakaa mukaan paksu lompakko...


Chili con Carne 3€ ja hodari 2€. Luulin, että hinnat jossain 8€ CcC ja 5€ hodari. Olisi sittenkin pitäny tulla herkuttelemaan.   :D


Olisi. Ja jos olisi ollut vain vitonen mukana niin olisi kaduttanut kun ei saanutkaan muita maistella  8)


PP

heinäkuu 12, 2015, 16:49:06 ip #28 Viimeisin muokkaus: elokuu 04, 2015, 15:21:21 ip käyttäjältä PP
Otetaanko uusiksi sunnuntaina 16. elokuuta? Nyt kun chilifesteja ei ole ja koulut on juuri alkaneet, asiakkaita tulisi luultavasti 100+.

Vetsku

Lainaus käyttäjältä: PP - heinäkuu 12, 2015, 16:49:06 ip
Otetaanko uusiksi sunnuntaina 16. elokuuta? Nyt kun chilefesteja ei ole ja koulut on juuri alkaneet, asiakkaita tulisi luultavasti 100+.


Jaahas, pitää laittaa viikonloppuna kaalia tulemaan kun taas sitä on saatavilla. Ehdoton ehkä taas osallistumiselle.

- V.

Larski

Kernaasti lähtisin, mutta tuo viikonloppu on jo varattu.

Trioniska

Näillänäkymin vapaata olisi jos käsiparia kaivataan paikalle.

Leivonnaisia ja muuta ei ainakaan alkuun uskalla lupailla ellei keksi jotain kummaa ja ihmeellistä...
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

PP

Ennenkaikkea tarvitaan 3-4 kokkaajaa/leipojaa joilla on ilta tai pari aikaa ennen tapahtumaa. Minulle jäi viimeksi turhan paljon ja jakaisin mieluusti osan hommista muille. Tapahtuman pärjää kolmella käsiparilla, mutta neljä on kivempaa.

PP

Saadaanko porukkaa kasaan? Pitää tietää viikon sisällä, että ehtii tiedottaa ja valmistella kaiken.

Voidaan mennä hyvin kevään resepteillä, koska ne on todettu moneen kertaan toimiviksi.

PP

elokuu 04, 2015, 15:25:55 ip #34 Viimeisin muokkaus: elokuu 07, 2015, 19:49:54 ip käyttäjältä PP
Löytyykö tekijöitä? Nyt on varmaa, että jonkunlaista kioskia pidetään, mutta riippuu osallistujista, millaiset tarjoilut saadaan kasaan. Tavoitteena olisi suunnilleen samanlainen setti kuin toukokuussa, mutta tarpeen tullen leivonnaisia voidaan karsia.

Apukäsiä itse tapahtumassa arvostetaan ja tarvitaan, mutta ennenkaikkea tarvitaan yksi tai kaksi tekijää lisää. Homma ei ole vaikeaa, jos on vähän kokemusta leipomisesta tai ruuanlaitosta, joten rohkeasti mukaan. Saa tehdä omilla resepteillä tai aiemmilla hyviksi todetuilla.

PP

Haloo ihmiset! Osaatte te ruokaa tehdä ja leipoa, että rohkeasti mukaan vaan! Tällainen ravintolan pitäminen voi ennakkoon tuntua vaikealta tai pelottaa, mutta homma on todella kivaa.

https://www.facebook.com/events/582234508585868/

Keliennusteisiin ei voi juuri luottaa, mutta kylmenevää ei luvata, mikä antaa luvan ennustaa helposti 100 kävijää. Vaikka homma kivaa onkin, parilla tekijällä sellainen käy liikaa työstä.


PP

elokuu 17, 2015, 00:43:44 ap #36 Viimeisin muokkaus: elokuu 17, 2015, 00:45:22 ap käyttäjältä PP
Ei päästy ihan sataan kävijään, muttei jääty kovin kauaskaan. Chiliä meni paljon ja yllättävillekin asiakkaille kuten varsinaisessa ketjussa kerroin.

Kertokaapa muut, miksette järjestä tällaisia. Muutama muu on toki järjestänyt, mutta tapahtumat mahtuvat yhden käden sormiin. Ravintolapäivät on äärimmäisen hyvä tapa esitellä harratuksen sitä puolta, joka on monelle meistä tärkein eli chilin monipuolinen ja järkevä käyttö ruuanlaitossa ja leivonnassa.

Jos kauha pysyy kädessä ja perhe ja (rehelliset) vieraat kehuu ruokia ja leivonnaisia, ei muuta kuin mukaan. Mitään erikoisia taitoja tai kikkailuja ei tarvita vaan valtaosa asiakkaista on tyytyväisiä perushyviin tuotteisiin etenkin kun niissä on chiliä tai muuta twistiä. Pieneen tapahtumaan tarvii muutaman illan tai pari päivää valmisteluaikaa ja sopivan paikan. Mainonta on sosiaalisessa mediassa helppoa.

Ymmärrän tavallaan ajanpuutteen ja ajankäytön parempiin asioihin, mutta sitä käytetään hyvin paljon myös paljon huonompiin aisioihin. :)

Wolfman

Hyvä "tekosyy" löytyy täältä, saisi luultavasti järjestää koko homman yksin  :-\ Keväällä ei montaa löytynyt grillaamaan ja siinäkin porukassa oli vahvistuksia kauempaa (siis oman porukan kesken grillausta). Eikä messuilekaan meinannut keväällä löytyä porukkaa ilman kauempaa tulleita vahvistuksia (eli olin ainoa Lahtelainen messuosastolla). Voisi harkita osallistumista mutta järjestämiseen ja organisointiin into on sattuneesta syystä vähän.... heikohko....

chilifellow

Puhut PP asiaa. Meitä chilipäitä on paljon pk-alueella. Olen jakanut ilosanomaa ja järkänny pari miittiäkin. Samat naamat jaksaa tulla paikalle. Hyvä niin. Uusiakin kaivataan. Rohkeasti mukaan vaan! 😈

Olin viikonlopun Kymidarkriver festivaaleilla. Hyvä syy. Tapasin muutaman hevarin, joiden sydän sykkii tuliselle ruualle ja chilin kasvatuksen saloihin. Oli mielenkiintoisia keskusteluita, mitä nyt metallimusiikin sivussa kuuli. Terkkuja porvoolaisille!

😁 Ugh. Olen puhunut.
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Trioniska

Noinhan tuo aina kun on vapaaehtoisuudesta kyse, eikä palkkatyöstä missä ollaan duunissa  ;)

Mutta loppuviimein minulla ollut hauskaa kaikissa tapahtumissa missä ollut tohottamassa ja säätämässä kun omanlaisensa kokemuksensa ständielämä tarjoaa vaikka opiskeluaikana tuli paljonkin enempi tehtyä tuota  ;D

ELMA, Lahti, Puutarhamessut ja nyt ravintolapäivä... ihan kohtuudella vuoteen omalle kohdalle sattunut näitä ja jokaisesta kokemusta rikkaampana eteenpäin jatkanut.

Hieman harmitti ettei päässyt lahteen grillailemaan ;)
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014