heinäkuu 15, 2020, 04:44:32 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


TT Back in business

Aloittaja TunturiTiger, helmikuu 11, 2014, 00:10:38 ap

« edellinen - seuraava »

TunturiTiger

Terve!

Ei ihan uusi, mutta... Tulipahan tässä pidettyä jonkin aikaa taukoa foorumilla kirjottelun suhteen. Kuitenkin olen seurannut aina välillä, mistä täällä joristaan. Olen tässä viimeiset liki 9kk käynyt läpi avioeron tuomia haasteita ja leikkinyt yksinhuoltajaa, joten ei ole oikein voimavarat piisannut täällä hillumiselle. Mutta ompa tänä aikana opetettu pari naispuolista ihmistä syömään chilejä.

Kuitenkin tämä 11. kausi lähti käymään ja uudet taimet jälleen kasvamaan, vaikka tässä pirkanmaalaisessa vuokraluukussa olohuoneen ikkunat sojottavatkin kaakkoon. Mitään erikoisia lajikkeita en lähtenyt idättelemään, enkä siksi jaksa pitää päiväkirjaa tänä(kään) vuonna, jos en ole sitä muulloinkaan jaksanut päivittää sirkkalehtivaihetta pidempään. Kasveja kun tulee ja kasveja menee.

Kai sitä tänäkin vuonna Chilifestarit polkastaan käyntiin ja Pirkanmaan muihinkin tapahtumiin tullaan mukaan! Taimia on sen veran ylimääräisiä, että eiköhän aluejaosto saa niistä jokusen roposen Tammelantorilta keväällä. Muutenkin täytyy aktivoitua yhdistyksen suhteen. Kolhittu, mutta jonkin verran ihmisenä kasvanut mies koittaa kerätä itseään ja alkaa hommat alusta.

-TT

Minbaari

#816

Miquel

Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

wille

Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Toby

-"I'll be back."
...
-"I'm back."

Tervetuloa takaisin sivistyksen, kohelluksen ja kaaoksen pariin ;)
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

bobster

Kangasala fucking rocks!!! Täytyy meidänkin jossain vaiheessa tutustua.
Freedom's just another word for nothin' left to lose- Kris Kristofferson

NPhoBiaz


narttu

Oletkos TT syntyperäinen Kangasalalainen.
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

TunturiTiger

Oon syntyjäni Pirkkalasta ja vaan asunu Kangasalla viimeiset 6 vuotta. Kuitenkin niin kauan, että tukka on kasvanu tötterölle ja jalassa on spittarit. ;)

narttu

Oot sitten säästynyt Pikkolan "keskitysleiri" koululta, minä en ja sen kyllä huomaa. :o Itse olen kasvanut tuolla maaseudulla eli Riku nimisessä kylässä jota myös harhaanjohtavasti Pikonlinnaksi kutsutaan.  8)
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna