marraskuu 26, 2020, 08:07:54 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


O: C.Flexuosum siemenet

Aloittaja RedHydro, joulukuu 25, 2013, 18:33:25 ip

« edellinen - seuraava »

RedHydro

Tammikuun istutuskärpänen on jo pitkän aikaa sitten puraissut, ja reilu satsi siemeniä odottaa pääsyä vesiviljelyalustoille - yhtä harvinaisuutta kaipailisin lisää ja toivon saavani täältä helpotusta poltteeseeni kokeilla Flexuosumin kasvatusta.
Ostan, vaihdan tai varastan :) kyseisen kasvin siemeniä, joten viestiä vain tulemaan niin sovitaan miten homma hoidetaan!

jaolsten

Minulta saa varastaa. Laita osoitetietoja yv:llä, niin laitan kirjettä tulemaan.
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

Habenerous

Oliskohan edelleen mahdollista ryövätä siemeniä hyvään kotiin? :) Innostus kasvaa touhua kohtaan ja olisi hienoa saada ko. kasvi kasvamaan omaankin kotiin kun vaikuttaa mielenkiintoisimmalta villiltä!

joseplluissans

Minua myös kiinnostelee kovasti kyseinen yksilö. Mulla oli kaksi siementä joista toinen vain iti, kuollakseen sitten mystisesti pois (kaikki muut aistuttamani toistakymmentä lajiketta on itäny aikalailla 90% varmuudella, eikä menehtyny).
Bassoa länkyttävä chilinsyöjä Tampereelta.

chilifellow

Hep! Otetaan vastaan pistokas tai siemeniä. Maksan jotain...
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #