elokuu 15, 2020, 13:56:32 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Onko Lontoossa mitään tulista?

Aloittaja Sihijuoma666, maaliskuu 30, 2014, 17:35:31 ip

« edellinen - seuraava »

Sihijuoma666

Huomenna olisi lähtö Enklantiin. Onko Lontoon suunnilla mitään kokeilemisen arvoista ravintolaa? No luultavasti on, mutta jos jollain olisi oikein kokemusta..

MiM

En pysty antamaan tarkkaa tärppiä, mutta Intialaiseen kannatta noin yleensä sielläpäin suunnistaa. On sen verran pitkä yhteinen taival noilla mailla.
Viime vuodesta opin sen asian, ettei kannata aloittaa liian aikaisin ja ravinteita voi antaa myös vähemmänkin. 8)
-Chilijamppa-

unenkuva
Tästä näet Michelin-tähtiä saaneet ravintolat Lontoossa, koklaa jotain noita

Tapiiri

huhtikuu 01, 2014, 07:08:13 ap #3 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 01, 2014, 07:09:45 ap käyttäjältä Tapiiri
Intialainen olisi minunkin ensimmäinen ehdotus poltetta haluavalle. Tai sitten Chinatownista joku sichuanilainen tai muun tulisemman keittiön ravintola.

MadDog


Tapiiri

Nando's on kyllä tuollaiseksi ketjupaikaksi hyvä, kannattaa testata! Juuri mietin sieltä tilaamista, mutta eipä näkynyt vieläkään olevan mahdollista suoraan, välikäsien kautta joutuu sitten maksamaan liikaa. Kokemusta Singaporen ja Bangladeshin paikoista, ja menut eroaa jonkun verran. Dhakassa jo mild oli melko tulista, Singaporessa tulisinkaan ei mitään ihmeellistä. Onneksi Dhakaan ei näillä näkymin tarvitse enää mennä, mutta siellä Nando's oli niitä harvoja hyviä hetkiä, oli näemmä ihan toimiston vieressä ja jos minulta kysyttiin, se valikoitui lounaspaikaksi kerran kerrasta.

Sihijuoma666

No nyt on Lontoon reissu tehty, eikä tuossa neljässä ja puolessa päivässä ehtinyt vielä mihinkään tutustua! Tulista ei tullut syötyä koko reissun aikana, mutta tulipa kokeiltua paljon sellaista mättöä mitä suomesta ei saa. Bubista fish´n chipsit, KFC, Chicken Cottage, Burger Kingistä Angry Angus oli tulisin, sitten Chinatownista lammasta ja Angus Stakehousesta hyvä pihvi.  Ja koko porukkahan oli opiskelijoita joten piti suosista jättää Michelin-ravintolat vääliin.  :)

Mukavan rento kaupunki. Paljon kivempi kuin Helsinki. Voi käydä uudestaankin.

Mika73

Eikö täällä ole nykyisin KFC? Burger King on jokatapauksessa. Voi olla että jäi Filippiineiltä mieleen.


Sent from my iPhone using Tapatalk