pakastimessa säilyy liha, esim hirvi, hyvänä maultaan noin 6-8 kuukautta, ja catin yrtti kurssin pitäjä aikoinaan sanoi, että yrttejä ei kannata pakastaa pidemmäksi aikaa kuin vie seuraavalta sadolta valmistua,eli noin vuosi?
tämän ohjeen mukaan on tillit ja muut heivattu ulos pakkasesta ennen uusien sinne laittoa, mutta luulen että kellään täällä ei chilit kauaa pakkasessa pysy

pakastaessa se muuttunut ... olomuoto johtuu liian hitaasta jäätymisestä, jolloin kasvin solut ehtii mennä jäätyvän veden takia rikki, ja sen kiinteys ei ole sama. sitä en tiedä mikä siihen auttaa

kylmempi pakkanen, tai lähelle nollaa jäähdytys ennen pakastinta?
maku häiriöt liittynee samaan kasvin solujen rikkoutumiseen. luulen, päättelen

todella tiivis pakkaus ja "nopea pakastus" pitäisi auttaa.