heinäkuu 11, 2020, 02:29:00 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Aloitteleva Chilinkasvattaja valkeakoskelta

Aloittaja maurimöyrinen, huhtikuu 27, 2014, 14:50:42 ip

« edellinen - seuraava »

maurimöyrinen

Terveppä vaan kaikille. Otsikko kertookin oleellisen minusta :D Ensimmäiset chilit laitoin Maaliskuussa, kaupasta ostetuista punaisen paprikachilin siemenistä itämään, ja hyvin lähti kasvamaan, joten rohkaistuin ja tilasin Fataliilta ensimmäiset siemenet. Viime viikon torstaina siemenet saapuivat, ja laitoin heti multiin. Nyt vaan odotellaan ja toivotaan parasta. Hyvää alkavaa kesää kaikille!

M1kko

Terveppä terve ! Onnea kasvatuksille ja tervetuloa.

NPhoBiaz

Noniin, tervetuloa mukaan! :)
Onneksi olkoon hienosta harrastevalinnasta! Nyt olet eittämättä jo vähän myöhässä sadon kannalta, mutta kokeile ilman muuta kuinka hyvin saat kasvit hoidettua. :) Olet sitten ensi tammikuussa ajan tasalla kasvatuksesta ja saat seuraavalle kesälle lämmintä purtavaa! ;)
Onnea kasvatuksiin!

0lli

Tervetuloa mukaan! Mitäs siemeniä lähti fataliilta matkaan?:) Niin ja jos panostat valaisimeen niin pystyt syksyllä jatkamaan sadottamista sisällä :)
If you want to be happy for a lifetime, be a gardener.

maurimöyrinen

Siemenen lista olisi:
7pot / 7pod, Aji Rojo, Antipodes F4, Arrowhead, Black Scorpion Tongue, Bolivian Rainbow, Caramel Bhut Jolokia, Carolina Reaper, Cayenne, Golden, Fatalii Gourmet Jigsaw, Habanero Uganda, Hot Tomato ja Sandia.

Eittämättä myöhässä ollaan, mutta nyt laitoin vain muutamaa kasvamaan ja tarkoitus olisi yrittää saada niistä Bonchit sitten syksyksi sisälle. Ensi tammikuussa sitten koko siemenkirjon voimin matkaan, kunhan saan "kasvimaan" tehtyä noille kaikille tän kesän aikana.  :)

0lli

Noniin siellähän on jo hyvä arsenaali siemeniä! :)
If you want to be happy for a lifetime, be a gardener.

Toby

Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.