tammikuu 24, 2020, 10:53:00 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Aloittelija Kauhajoelta

Aloittaja Aloitteleva kasvattaja, toukokuu 29, 2014, 16:22:05 ip

« edellinen - seuraava »

Aloitteleva kasvattaja

Ensimmäistä kertaa elämässäni kasvattelen chilejä. Hyvin näyttävät kasvavan ja suoritin latvomisen niille äsken. Ainut ongelma vaan on, että olen hukannut Lidlistä ostamani idätyspakkauksen mukana tulleen paperin, jossa luki lajikkeen nimi. Pakkaus siis sisälsi pussillisen siemeniä ja multaa. Se oli ikäänkuin minikokoinen kasvihuone, johon sai laittaa kirkkaan muovikannen päälle kylvämisen jälkeen itämistä nopeuttamaan. Olisin iloinen, jos joku täällä osaisi sanoa, mikä lajike se mahdollisesti on. Voi ehkä olla mahdoton tehtävä? Mene ja tiedä.

0lli

Tervetuloa mukaan kirjoittelemaan! :) Kuvaa jos saisit laitettua niin ainakin selviäisi onko annuum vai baccatum (veikkaisin sen olevan jompi kumpi).
If you want to be happy for a lifetime, be a gardener.

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: Aloitteleva kasvattaja - toukokuu 29, 2014, 16:22:05 ip... olen hukannut Lidlistä ostamani idätyspakkauksen mukana tulleen paperin, jossa luki lajikkeen nimi. Pakkaus siis sisälsi pussillisen siemeniä ja multaa.

Onko sinulla muistikuvaa, milloin tuollainen tarjous oli?
Joku muukin olisi saattanut ostaa sen tai ainakin silmäillä mainosta.

NPhoBiaz

Tervetuloa, välkommen! :)
Viimeistään siinä kohtaa kun chilisi tekevät hedelmää, voit myös kysäistä lajikkeentunnistustopicista kuvien kera, jos on vielä epäselvää. Satoisaa kesää sinne, toivottavasti Lidlin chilit tekevät hyvin hedelmää. :)

Aloitteleva kasvattaja

Kiitos, senpä teen siinä vaiheessa, kun hedelmää alkaa pukata. Jännittävää.

Toby

Kekseliäs nimimerkki 8)
Niin ja tere tulemast.
Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.