maaliskuu 30, 2020, 23:14:05 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Aji Fantasy + Naga mullassa. 300W Led

Aloittaja PataMorko, lokakuu 14, 2014, 14:54:07 ip

« edellinen - seuraava »

mehukatti


PataMorko

En muista minkä merkkinen. Eipä sillä niinkää väliä itelle ole :D

PataMorko

Voihan nyt perkele... chileissä on hometta! olen unohtanut kokonaan avella kaappia ja ilma tainnu seisahtua turhan paljon ja pääsi sitten käymään näin. tuli muistettua MIKSI lähes kasvissa kun kasvissa sisätiloissa tuuletin on helvetin hyvä keksintö. heitänkö veke ja laitan uudet tulille vai mitä neuvoksi? home siis siellä chilin juurella ja mullan päällä. äkkiä katsottuani yhdessä näin ainakin ruukun pohjassa juurissa myös pientä harsoa...

Jani M

Kaavit homeet pois ja vähennät kastelua. Eipä ne tuulettimet ole olleet tarpeellisia tähänkään asti. Juurissahan pitääkin olla sellaista hiusjuurta, se on nimenomaan se aktiviinen osa juuristoa. Monet ovat sitä homeeksi luulleet joskus.