elokuu 04, 2020, 09:54:09 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Lahti ja ympäristökunnat herätys.

Aloittaja Wolfman, tammikuu 06, 2015, 12:42:46 ip

« edellinen - seuraava »

Wolfman

Dodii.... Viikko aikaa jos löytyy lisää tulijoita, mahtuisi vielä  ;) Eli siis 23.5 lauantaina klo 14 alkaen grilli kuumana (sateen sattuessa kokkausta sisällä, tuohon senverran varausta allergisten varalle että asunnossa elelee kissa).

Heinän Penalle meni just tilaus herkuista kun omia ei vielä ole kypsinä. Laitan viikonlopun aikana ilmoittautuneille osoitteen ja bussimatkalaisten varalta vähän ohjetta miten pääsee perille.

-Wolfman

Wolfman

Grillailtu, kiitokset harvalukuiselle osallistujajoukolle. Ilmeisesti pöperötkin onnistuivat (tai sitten kukaan ei vaan kehdannut valittaa  :P ). Olisihan tuonne pihalle voinut pöydän ja vähän tuoleja vielä viedä niin olisi mahtunut aika helposti 15 henkeä kun nyt oli vain 5..... Eikä edes pahasti osunut sadekuuroja vaikka keli olisi voinut olla aurinkoisempikin (ja vähän lämpimämpi)

Trioniska

Pysyikö keskustelut chilien ympärillä vai lähtikö harhailemaan sivuraiteille.

Raotatko hieman menuuta mistä me muut jäätiin paitsi :)
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

Wolfman

Kyllähän keskustelut vähän harhaili ;)

Tarjolla oli jauheliha-juustotäytteisiä Biker Billy Jalluja, Broilerin leikettä (Atrian Guajillo Chili marinoituja, ihan hyviä vaikka potkua ei olekaan) ja kermaista wokkivihanneskastiketta (Thai-wokkivihanneksia, kermaa, Dong Xuan chiliä, Biker Billy jalluja, Poppiksen Chipotle-ketsuppia, vähän Smoky Apple soosia...). Ja salaattia jossa vähän Jalafuegoa mukana + salaatinkastikkeeksi Tzazikia.

Oliskos maistunut ? :)

Sholva

Kiitokset vielä isännälle, mukava oli nähdä muita harrastajia ja ruoka oli erinomaista!

Trioniska

Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

jusa71

kiitoksia isännälle hauskaa oli ja ruoka oli mitä maittavinta :)
millos otetaan uusiksi

Vetsku

Kiitos kaikille osallistumisesta ja isäntäkokille erityisesti. Keskusteluista ei sen enempää kuin että tulkaa ensi kerralla mukaan niin tiedätte mistä puhuttiin  8)