heinäkuu 06, 2020, 03:25:24 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


M: Chilijauheita alk.2,5 eur/pussi

Aloittaja jewe, helmikuu 01, 2015, 19:13:28 ip

« edellinen - seuraava »

juksu

Kiitokset kaupoista!
Savunmakua todella löytyy joten nämä menevät oikein maukkaasti kokkailuun.
Nopea toimitus ja luotettava myyjä.
- mind is a terrible thing to taste -

jewe

Olen tuossa talven mittaa kokeillut erilaisia rocotojauhesekoituksia ja mielestäni varsin hyvä sekoitus on löytynyt Aji Limosta (C.chinense) ja rocotosta.

Tämä Aji Limo on keltainen variaatio jonka toin Perusta pari vuotta sitten ja se on tulinen ja hedelmäinen chinense, ei kuitenkaan mikään supertulinen. Rocoto on sekoitus eri lajikkeita.
Sekoitussuhde jauheessa on 80 % rocotoa ja 20 % Aji Limoa ja se tuo aika mukavasti mm. potkua jauheeseen tappamatta kuitenkaan rocoton makua.

Jauhetta on nyt saatavana rajoitetusti sekä tavallisena että savustettuna.

Aji Limo rocoto tavallinen    3 eur pussi (n.10gr)

Aji Limo rocoto savustettu   4 eur pussi (n.10gr)


Savustus on varsin vahva omenapuu ja leppäsekoitus joka tehty Bradleyllä.

Huom !  Jos samaa jauhetta tilaa useamman pussin niin pakkaan ne isompiin pusseihin hiukan isommalla kädellä tyyliin 2 pussia tilannut saa jauhetta noin 22-23 gr.


Myös monia muita jauheita edelleen saatavana.

Siika

Todella hyvä tämä rocoto-limo sekotus savustettuna,ompi potkua ja reilusti savua...jo tuoksu kertoo paljon sisällöstä...kiitosta vaan ;D ;D
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.