toukokuu 30, 2020, 13:47:48 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kasvinsuojeluaineiden kauppaan muutoksia

Aloittaja Jame, maaliskuu 04, 2015, 11:53:30 ap

« edellinen - seuraava »

Jame

"Kasvinsuojeluaineiden kauppaan tuli uuden kasvinsuojeluainelain mukana muutoksia. Ammattikäyttöön hyväksyttyjen kasvinsuojeluaineiden myyjien tulee suorittaa kasvinsuojeluainetutkinto 26.11.2015 alkaen. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) järjestää muuttuvista kaupan käytännöistä keskustelutilaisuuden sidosryhmille 19.3.2015 Helsingissä.

Kasvinsuojeluaineiden tutkintovelvoite koskee ammattimaiseksi luokiteltujen valmisteiden myyjien lisäksi kaikkia kasvinsuojeluaineita ammatissaan käyttäviä, kuten viljelijöitä ja puutarhatyöntekijöitä. Jatkossa ammattikäyttöön hyväksytyt valmisteet tunnistaa myyntipäällyksen käyttäjäryhmämerkinnästä "Ammattikäyttäjät", ja niitä saa myydä tai luovuttaa vain tutkinnon suorittaneelle henkilölle. Tutkinto on voimassa viisi vuotta.

Tukes järjestää sidosryhmille keskustelutilaisuuden muuttuvista käytännöistä Pasilassa 19.3.2015. Tilaisuudessa kerrotaan muutosten taustasta ja siitä, miten muutokset vaikuttavat kasvinsuojeluaineiden kauppaan ja kaupan valvontaan."

http://www.tukes.fi/fi/Ajankohtaista/Tiedotteet/Kasvinsuojeluaineet/Kasvinsuojeluaineiden-kauppaan-muutoksia---osallistu-keskusteluun/
Failure is simply the opportunity to begin again - this time more intelligently.

Miquel

Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0