lokakuu 14, 2019, 21:19:13 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Encona west indian?? Mistä tätä herkkua saa?

Aloittaja Chillukko, maaliskuu 04, 2015, 23:14:02 ip

« edellinen - seuraava »

Chillukko

Kesäkin jo kohta ovella ja minulta on loppunut kyseinen mauste! Viimeksi sain tätä tilattua chilikaupasta mutta nyt ei tunnu löytyvän mistään!!! Kertokaapa mistä sais tilailtua tälläistä!

Whili

maaliskuu 05, 2015, 07:44:39 ap #1 Viimeisin muokkaus: maaliskuu 05, 2015, 08:12:59 ap käyttäjältä Whili
Lidlissä tuota jokunen aika sitten katselin. Ei mielestäni ole mitään suurta herkkua...  mutta makuasia  ???

Ja kyllähän tuota noista ulkomaan verkkokaupoista ainakin löytyy.  http://www.amazon.com/Encona-Indian-Original-Pepper-Sauce/dp/B00BHFDMOIedit: Löysin avatun pullon jääkaapista muiden soosien takaa ja maistoin..  Ei pahaa, mukavasti meni aamiaisleipien päällysteenä  8)

Whili

Ja myös Punnitse ja säästä-liikkeistä noita on ainakin joskus saanut.

Sooseista lisää tuolla: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12967.msg232877#msg232877

Chillukko

Täällä kymenlaaksossa vähän niukasti on noita etnisiä kauppoja ja lidlistä en bongannu tuota niin varmaan pitää tuolta amazzoonista vähän isompi erä tilailla.  Kiitoksia muuten vinkistä!  :)

NPhoBiaz

Jos niitä tosiaan jossain Lidlissä on (tai on ollut), niin kyllä voit omaan Lidliisi lompsia sisälle ja pyytää heitä tilaamaan. Voivat sitä sinulle hyvinkin tilata ja saatat päästä helpommalla (ja halvemmalla), kuin Amazoonista tilaamalla. :)

Chillukko