joulukuu 14, 2019, 07:50:18 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Bio Bizz ravinteet

Aloittaja Chinense, heinäkuu 15, 2015, 03:04:13 ap

« edellinen - seuraava »

Chinense

Onko kyseiset ravinteet ostamisen arvoisia? Ajatellin ostaa starttipaketin ja katsoa miten toimii.
Wannabe hardcore chilipää

NPhoBiaz

En voi suositella noita aloittelijalle. Käytin niitä ensimmäisellä kaudellani ja käytännössä pilasin niillä kaiken, kun en millään saanut suhteutettua ravinteita kohdilleen. Heti kun vaihdoin Puutarhan Kesään, niin alkoi oikeanlainen kasvu, ja kasvit tervehtyivät silmissä.

Jos kokemusta lannoittamisesta löytyy entuudestaan, niin voit onnistuakin, mutta väitänpä ettet parilla ensimmäisellä kaudellasi hyödy niistä ollenkaan verraten Puutarhan Kesään. Onhan ne laatulitkuja ehdottomasti, mutta todennäköisesti pullonkaulanasi eivät vielä ole ravinteet. :D Kaiken kukkuraksi ovat vieläpä kovin tyyriitä.

Trioniska

Näinhän tuo on...

http://www.chilitarvike.fi/nutriforte tuolta http://www.chilitarvike.fi/nutriforte_tomaatti__mansikka_ravinne ja http://www.chilitarvike.fi/nutriforte_typpi__kalsium_ravinne yhdessä jos haluaa hieman säätää...

Puutarhan kesää löytyy melkein mistä puljusta tahansa, myös chilitarvikkeesta mutta lannoitusta varten yksinkertainen lannoitusohje ohessa http://www.chiliyhdistys.fi/chilinkasvatus-lannoitusohje-puutarhan-kesa-lannoitteella/

Toki biobizz kamoista voi jotain yksittäistä herkkua poimia mutta yleislannoitukseen edellämainitut ennen kehityskäyrän kasvua ;)
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

Perry

Puutarhan ravinteella vai oliko se joku mansikka juttu, lähdin itse liikkeelle. Mutta helpon saatavuuden ja luotettavuuden takia BioBizziä vaan. Saa niitä toki muitakin, mutta onhan tuo ehkä käytetyin tuote Euroopassa vaikka se ei poista sitä tosiasiaa että näillä voi pilata kaiken. Mutta sama se taitaa olla myös muilla valmistajilla. Harjoitus tekee mestarin ja tyhmää kysymystä ei olekaan.