toukokuu 29, 2020, 04:04:29 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Verkko-opiskelu

Aloittaja zinzu, elokuu 26, 2015, 09:50:44 ap

« edellinen - seuraava »

zinzu

En nyt tiedä sopiiko tänne yhdistyksen juttuihin, mutta nyt ku talvi tekee tuloaan, ni ois kova mieliteko opiskella lisää chileistä ja kasveista verkko-opiskeluna.. viime talvi meni foorumia lukiessa, mutta olisi kiva opiskella vähän järjestelmällisemmin aiheesta.. Mulla ei kokemus riitä moista pitämään, mutta onko yhdistyksellä tai jotain yksityisellä harrastajalla mahdollisuus alkaa pitää verkko-opintoja, vaikka pientä korvausta vastaan ??
Chilejä, chilejä lisää chilejä ja pari kukkaa =D

Helzy

Teknisestihän nuo verkkokurssit eivät kauheita enää tätä nykyä vaadi. Täytyi ihan vastata aiheeseen, että jääpi seurattujen listalle, sillä kirjoitin aiheesta juurikin kouluni lopputyön(!) :P Se, että olisiko verkkokurssi ns. etäopiskelua, jolloin tarkka "kokoontumisaika" olisi määritelty, vaiko ns. passiivisempi paketti, jonka voi halutessaan selata, pitäisi toki määritellä. Video on myös erinomainen konsti toimittaa dataa. Toki myös ns. virtuaalinen luokkahuone olisi monimuotoinen ja käyttökelpoinen alusta. Mitä aiheita porukka olisi vaille? Infernolla on kyllä ihan mahtavat tiivistelmät lähes mistä tahansa chileihin liittyvistä aiheista ja tämä foorumi sisältää kyllä tietosanakirjakokoelman verran arvokasta tietoa, että verkko-opiskelun tarpeellisuus nousee ehkä kysymykseen? En (vielä) ole yhdistyksen jäsen, joten varmasti näistä päätöksistä tuleepi joltain toiselta vastauksia. Kiintoisa idea kylläkin!  ;D
"Jukra, että minustakin tuli vihreäpeukalo." -Pikku Myy
Instagramissa @helzyy

chilifellow

Ostakaa se Gummeruksen Chilikirja (Aaltonen, Hietavuo ja Kilpinen). Siinä on paras tietopaketti mitä on julkaistu chileistä. Myös netin kautta saa tietoa www.fatalii.net ja www.infernochili.net .

Verkkokoulu ois mielenkiintoinen. Toisaalta www.chilifoorumi.fi ajaa vähän samaa asiaa. Kysyvä ei tieltä eksy. 😁

# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Helzy

Chilikirja on kieltämättä mahtava tietopaketti, joka on läpi luettu ja kirjahyllystä löytyy. Syventäviä oppeja varmaan alkuperäinen kirjoittaja oli vaille?  ::)
"Jukra, että minustakin tuli vihreäpeukalo." -Pikku Myy
Instagramissa @helzyy

zinzu

Chilikirjan jo omistan ja foorumia päivittäin selailen.. silti tuntuu että jotain menee ohi silmien.. ehdottomasti pitäisi muistiinpanoja samalla kirjoittaa kun tätä lukee =D Ihan sellainen sähköpostin välityksellä toimiva kurssikin ois ihan hyvä =) mä en juurikaan pysty irtaantumaan viellä hetkeen ilman pikkumiestä.. kun lapset nukkuu, ois äippällä aikaa opiskella ;)
Chilejä, chilejä lisää chilejä ja pari kukkaa =D

chilifellow

elokuu 26, 2015, 18:13:50 ip #5 Viimeisin muokkaus: elokuu 26, 2015, 18:20:18 ip käyttäjältä chilifellow
Vois olla mielenkiintoista tehä verkkokoulua chileistä. Toisaalta foorumilla joku aina auttaa tai Fataliin Jukka sähköpostilla suomeksi vaik www.fatalii.net on lontoonmurteella.

Oiskohan youtubista välineeksi? Siellähän on vaik mitä chilipöhinää?

Ootko zinzu käyttäny foorumin haku-toimintoa? On kätevä.
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

Trioniska

http://chiliwiki.fi/index.php?title=Etusivu

Chiliwikiä kun kasvattelisi tuosta ja muuta viilausta tekisi ja tuonne linkittelisi youtube videoita osavasti aihealueisiin niin pätevä kokonaisuus tulisi...
Aloitteleva kasvattelija jolla mopo "voi" lähteä käsistä
http://chilimuistio.blogspot.fi/
Kaudet vuodesta 2014

chilifellow

Joo. www.chiliwiki.fi on mainio ja kehityskelpoinen. Siinä ois työsarkaa kehittää yhdistyspohjalta?
# www.chiliyhdistys.fi / jäsen 058 #

zinzu

Joku kokeneempi, millä on ylimääräistä vapaa-aikaa saisi varmasti helposti kehitettyä vaikka sähköpostin pohjalta jonkin kurssin ;) ite löysin lähinnä pihasuunnittelusta vastaavan sähköpostitse toimivan kurssin, hintaa kurssille on 65€, mikä on ainakin minun kipurajani alapuolella, joten sinne jo ilmoittauduin, jos vaikka saisin tän oman viidakkopihani joskus kesytettyä..
Chilejä, chilejä lisää chilejä ja pari kukkaa =D