heinäkuu 04, 2020, 01:21:49 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


CHILIFEST REKRY 2017

Aloittaja NPhoBiaz, toukokuu 02, 2017, 15:24:57 ip

« edellinen - seuraava »

NPhoBiaz

toukokuu 02, 2017, 15:24:57 ip Viimeisin muokkaus: toukokuu 02, 2017, 15:27:38 ip käyttäjältä NPhoBiaz
Elokuu lähestyy, ja sitä mukaa myös Suomen tulisin festivaali! 8)Jälleen tarvitaan vapaaehtoisia ihmisiä toteuttamaan tämä hieno tapahtuma. Kaikki ovat tervetulleita iästä, sukupuolesta tai ulkonäöstä riippumatta! :thumbup:

Tänä vuonna vapaaehtoisia haetaan seuraaviin tehtäviin:

- Tapahtuman infon pyöritys
- Aluesiivous
- Järjestyksenvalvonta (JV-kortti vaaditaan)
- Chilinsyönnin MM-kisan järjestäminen
- Alueen rakennus ennen tapahtumaa
- Alueen purku tapahtuman jälkeen

Infon pyöritykseen, aluesiivoukseen ja järjestyksenvalvontaan haetaan vapaaehtoisia festivaalin jokaiselle päivälle, eli 18.-20.8. Tapahtuman aukioloajat: pe 15-22, la 12-22, su 12-19. Työvuorot pyritään jakamaan siten, että jokaiselle vapaaehtoiselle on tehtävää 8 tunniksi per päivä. Otamme toki vastaan lyhytaikaisemmatkin työpanokset! :)

Chilinsyönnin MM-kilpailu järjestetään sunnuntaina 20.8. alustavasti aikavälillä 15-17 (ajankohta tarkentuu lähempänä). Kilpailun ajaksi tarvitaan toimitsijoita eri tehtäviin, ja apukädet ovat tervetulleita myös kisanagojen punnitukseen edeltävänä päivänä. :chili: (Saa napostella ;))

Alueen rakennukseen haetaan apukäsiä perjantaiaamulle 18.8. klo 12-15. Alueen purku alkaa sunnuntaina 20.8. klo 19.

Talkootyöläisille tarjotaan työvuoron aikana ruokailu, sekä kyseiselle päivälle ilmainen sisäänpääsy maksulliselle Tulli Beerfest -alueelle. Kahden peräkkäisen päivän työpanoksesta tarjotaan hotellimajoitus yön ajaksi. Lisäksi talkooseura on rentoa ja huumorintajuista, eikä päivistä tule varmasti yksitoikkoisia! ;D P.s. Chiliyhdistyksen jäsenet saavat talkoolaisina ilmaiseksi yhdistyksen t-paidan!

Tule kanssamme toteuttamaan Suomen suurin chilitapahtuma!Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen markus.riuttaskorpi(ät)gmail.com. Kerrothan viestissäsi nimesi, puhelinnumerosi, mahdollisimman yksityiskohtaisesti ajankohdat jolloin olet käytettävissä, sekä toivomasi työtehtävät. Kerrothan myös yöpymisen tarpeestasi, mikäli olet useampana päivänä mukana. Ilmoittautumiset kaivataan niin pian kuin mahdollista!