lokakuu 20, 2020, 23:25:35 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Ypäjän Karrinpuomi chicken wings (siipi-ateria)

Aloittaja Moribrand, joulukuu 18, 2015, 18:53:58 ip

« edellinen - seuraava »

Moribrand

joulukuu 18, 2015, 18:53:58 ip Viimeisin muokkaus: joulukuu 27, 2015, 22:06:47 ip käyttäjältä Moribrand
Kuten otsikossa lukee. Täällä Ypäjällä on kaksi paikkaa joissa on tarjolla chicken wings, pizzeriasta ...tai viereisestä pubista(Karrinpuomi).

Kävin katsomassa Karrinpuomin ensi kertaa nyt joulun kunniaksi (olen asunut kauan Ypäjällä, mutta koska en käytä alkoholia, ei ole koskaan ollut tarvetta käydä siellä). Olin kyllä kuullut 'siipi-ateriasta' aikaisemmin, mutta koska pizzeriasta saa myös, niin...  Sanotaan nyt jälkiviisautena että kadun etten ollut käynyt/syönyt siellä aikaisemmin. :-\ ...

Siivet on perus-kamaa (voiko siivissä olla eroja?). Kastike on eri vahvuuksilla mild - hot , ... ja kamikaze.

Tuo viimeinen, miten sen nyt selittäisi ymmärrettävästi... Otetaan varteenotettava vertaus; Käytän kotona poppamiehen naga jolokia chilimurskaa leivän päällä (käytän joskus vahvempiakin, mutta tuota murskaa saa kilon purkeissa joten käy halvemmaksi tyytyä siihen pitemmän päälle...). 'Kamikaze' ei ihan yllä siihen, mutta tulee pirun lähelle. Vahvuus ei iske heti syödessä, joten ehtii syödä useamman siiven ennen kuin sen tuntee. Jos tuo selitys auttoi yhtään?...

No, jos matkanne kulkee Ypäjän kautta koskaan, käykää ihmeessä maistamassa. :)

Edit; Sain selville että kyseinen kastike on Siipiweikkojen Kamikaze-siipikastike.
Siipiweikkojen ravintola toimittaa sitä ravintoloille ja yrityksille. Yksityisille sitä on saatavilla ainakin Poppamieheltä.
Sisältää Trinidad Moriga Scorpionia joten se selittää tulisuuden. Tosin sen verran vähän(vesi, paprika, margariini, sokeriruokoetikka edellä aineslistalla) ettei kastike ole ihan tulisimmasta päästä kuitenkaan, merkattu poppamiehellä 7/10 tulisuus-asteella.