joulukuu 08, 2019, 03:18:06 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Chilifest Ohjelmakisa [Palkintona Poppamiehen tuotepaketti]

Aloittaja NPhoBiaz, tammikuu 11, 2016, 20:06:50 ip

« edellinen - seuraava »

Rönsy

Lainaus käyttäjältä: ottulo - maaliskuu 28, 2016, 18:07:18 ip
Lainaus käyttäjältä: Rönsy - maaliskuu 28, 2016, 09:08:29 ap
Lisämausteena idealle vois olla,että samassa toimisi myös jonkinlainen kuvaus, missä voit haukata palasen jotain mukavan polttelevaa hedelmää kaverisi kanssa ja ikuistaa ilmeenne mukaann. Hyvin suosittua  haluta tehdä jotain extemborea ja saada ikuistettua kuva mukaan, jonka voi jakaa somessa muiden kauhisteltavaksi/ihasteltavaksi.


:thumbup: :thumbup: (Huom. kaksi vasemman käden peukkua!) Kuvat tuosta tapahtuman sivuille Faceen/Twitteriin/Instagrammiin/muualle? Sais vähän aktiviiteettia sivuille tapahtuman aikana.


Jep! Ja voisi nagan syönnin mm kisoista lähettää periscopeen lähetystä mitä ihmiset voivat seurata livenä ja kannustaa suosikkiaan. Samalla pääsevät mukaan tunnelmaan ne jotka eivät pääse mukaan tapahtumaan  :chili:  :)

NPhoBiaz


chipe

Vastataas nyt vielä tänne kun vastaan tuli.

Chilihän on ruokaa ja ruuassa hauskinta on syöminen. Chilin erityisominaisuus on siinä että siinä kohtaa kun sen syönti ei enää ole syöjälle hauskaa, niin sen syömisen katselu muuttuu muille hauskaksi. Elikkäs yritän siis sanoa että syömäkisathan ne on festarien suola. Hauskuus kuitenkin hiipuu siinä kohtaa kun kärsivä syöjä keskittyy pelkkään kärsimiseen ja eteensä tuijottamiseen, joten kisoihin olisi hyvä lisätä jotain elementtiä joka antaa muutakin puuhaa ja pitää syöjät kiireisenä.

Joku kaljapingis-tyyppinen aktiviteetti voisi olla helppo tapa tuoda kisaan lisäväriä (siis pingispalloa kaverin nagakuppiin). Tai sitten syömisen oheen voisi järjestää jotain hienomotoriikkaa vaativaa lisäpuuhastelua, jottei kisailijaparka joudu keskittymään pelkkään tuskaansa. Voisihan sitä väsätä vaikka korttitaloa siinä samalla kun kädet tärisee.

Lienee sanomattakin selvää etten itse aio osallistua noihin kisoihin ;D.

NPhoBiaz

Kilpailu on päättynyt. Paljon tuli hyviä hajatelmia, kiitokset niistä! Voittaja arvotaan tämän päivän aikana. :)

NPhoBiaz

Arvonta on suoritettu!

Voittajaksi valikoitui......

*rumpujen pärinää*Jomppe!!

Onneksi olkoon voittajalle! :) Sinuun ollaan yhteydessä yksityisviestitse.
Kiitos kaikille osallistujille! Vastaavanlaisia kilpailuja järjestetään tänä keväänä mahdollisesti lisääkin, joten pysykää kuulolla!

Jomppe

Hep! Kiitos, kieli pitkällä jään odottamaan :-*

Harvoinpa tulee mitään voitettua, mutta nyt on helppo hymyillä :)