kesäkuu 03, 2020, 09:04:05 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Muu-Siemenketjukirje IV (Muut kuin chilit)

Aloittaja Mirka, helmikuu 01, 2016, 17:53:36 ip

« edellinen - seuraava »

Wolfman

Meinaakos Wipsu muka pitää mopon kaapissa ?  :P

Tomaatit lähinnä kiinnostaa (listalla ei ollut pihvitomaatteja, eihän siellä kaapissa satu olemaan?) ja jos siellä on jotain sopivia yrttejä, "perusvalikoima" yrttien siemeniä löytyy itseltä mutta jotain mielenkiintoisempaa voisi vielä harkita ("eksoottisempaa").

kasvattaja

Listasta kiinnostavimmat kasvit löytyy kohdan "yrtit" alta. Sellaisia kasveja mitä voi käyttää ruuanlaitossa mausteena ja viihtyvät ikkuna laudalla.
Chili korvaa suolan ruuanlaitossa. Lajikepuhtaita Hainan yellow latern -siemeniä myytävänä. Ota yhteyttä kurkiasko(at)gmail.com

Mirka

Nyt on siemenkirje jätetty Postin hellään huomaan. Se oli laatikossa reilusti ennen tyhjennysaikaa, eli pitäisi lähteä tänään liikkeelle. Muut siemenet on kirjeessä mukana, mutta annuumit jätin pois. Kukaan ei ilmoittanut niitä kohtaan erityistä kiinnostusta ja paprikoiden idätys tälle vuodelle on joka tapauksessa jo liian myöhäistä.

Wolfman

Eli siis:

-kasvattaja
-Melchan
-Cheini
-Wolfman

Vai menikö järjestys ja osallistujat oikein ? Eli pitänee kohta laittaa Cheinille viestiä että tietää mihin postittaa ;)

Mirka

No tuo oli se ilmoittautumisjärjestys. Toki voit koittaa neuvotella itsesi jonon kärkeen jos niitä tomaatinsiemeniä havittelet tälle kaudelle  ;D

Wolfman

Kelpaa tuo järjestys  ;D Katsotaan mitä sillä on jäljellä kun tänne asti ehtii  ::)

kasvattaja

Postipate- tai Maija toi kirjeen tänään perille. Laitan kirjeen Melchan hoiviin maanantaina  :)
Chili korvaa suolan ruuanlaitossa. Lajikepuhtaita Hainan yellow latern -siemeniä myytävänä. Ota yhteyttä kurkiasko(at)gmail.com

kasvattaja

Kirje lähtee tänään klo15.30 Melchanille päin.
Vaihdoin kirjekuoren suojaavampaan kirjekokoiseen pahvilaatikoon. Tarvii eteenpäin liikkuakseen kaksi 1-luokan postimerkkiä.
Lisäsin kirjeeseen Sinapin-, Belladonnan- ja Hullukaalin siemeniä.
Chili korvaa suolan ruuanlaitossa. Lajikepuhtaita Hainan yellow latern -siemeniä myytävänä. Ota yhteyttä kurkiasko(at)gmail.com

Cheini

Kuittaan yleisesti viestit luetuksi ja osoite laitettu Melchranille.  :)
Joko tehdään kunnolla tai ei tehdä mitään

Melchran

Kirje on saapunut tänne. Yritän saada sen heti huomenna liikkeelle kohti Cheiniä.   :)

Melchran

Kirje jätetty tänään aamulla postin hoiviin.

Mirka


Wolfman

Taitaa olla alkuviikosta täällä, haluaakos Mirka postin kautta takaisin vai poikkeatko ravintolapäivänä Castreninkadulla herkuttelemassa ?  ::) Eli voisin tuoda sen sitten tullessani 21 päivä...

Mirka

Mulla on aamupäivästä menoa, mutta luulen että voisin sitä kautta kyllä piipahtaa. Enköhän ennen kuutta ehdi paikalle :)

Cheini

Kirje saapui tänään kaakkoon ja jatkaa matkaansa wolfmanille huomenna.  :)
Joko tehdään kunnolla tai ei tehdä mitään

Wolfman

Kirje saapui ja on lauantaina Cafe Capsicumissa odottamassa Mirkaa :) Jos ei nouto onnistu niin katsotaan sitten mitäkautta hoidetaan (Chilitarvikkeesta tai PP/Larski ?).

Ai niin, Wipsu ehtisi vielä väliin hakemaan siemenet lauantaina  :P  ::)

Mirka

Kirje palannut kotiin. Kiitos hyvin sujuneesta kierroksesta!  :)

wipsu

Hahahaa, mopo on ostamatta edelleen  ;) Alkoi maaliskuussa sopivasti työharjoittelu, niin jäi foorumin selailu ja kaikki muu elämä.

Tämän kauden chilitkin jäivät todella huonolle hoivalle, kokoa pienempiin ruukkuihin >:D mut eipä tässä. Ens vuonna sitten niitä tomaatteja huutelen ajoissa  ;D
Yks
Kaks
oho.

Whili

Mikä on tilanne ??  Lähteekö kierrokselle tänä keväänä ??

  Missä on Mirka ??

ChiliRotta

Voisin myös osallistua tämän vuoden muu-siemenketjukirjeeseen. Löytyy ylimääräisiä siemeniä siinä määrin että mielelläni annan niitä pois.
Väijymistä chilifoorumilla vuodesta 2008