helmikuu 22, 2020, 19:16:53 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


2016

Aloittaja ALi, helmikuu 25, 2016, 18:00:00 ip

« edellinen - seuraava »

ALi

helmikuu 25, 2016, 18:00:00 ip Viimeisin muokkaus: helmikuu 25, 2016, 18:01:35 ip käyttäjältä ALi
Rakas päiväkirja. Päin persettä menee. Harsosääsket syö pikkutaimien juuret ja kasvua ei tapahdu. Täysin samanlainen aloitus kuin viime vuonna.

Aeldur

Sympatiat... vaikka saatoin katkeroituneena naurahtaa räkäisesti  ;D kuulostaa ihan mun kauden alulta. Eiköhän ne siitä vielä  :thumbup:

NPhoBiaz

Sääskiä täälläkin... >:(
Jos et ole vielä lukaissut läpi tätä, niin nyt voi olla korkea aika. Tsemppiä!

ALi

Yli kuukausi meni taas noiden sääskien kanssa. Nyt on tarra-ansat täynnä niitä ja lentäviä ei enää juuri näy. Kasvitkin ovat alkaneet hiljalleen kasvaa. Taisi kuitenkin käydä taas niin että myöhässä ollaan ja sato ei ehdi tänäkään kesänä kypsyä. Toivotaan lämmintä kesää........

Sent from my A1-810 using Tapatalk


ALi

Ankeasti kasvuun lähteneet taimet siirretty tänään kasvariin. Katsotaan kuinka käy...

Sent from my A1-810 using Tapatalk

ALi


Jotain sentään tulossa. Cajamarca ja Hungarian hot wax.

Sent from my SM-G388F using Tapatalk


ALiPistetäänpä jotain päiväkirjaan tämänkin kesän osalta. Yksi puska sentään kasvattaa pötkylöitä. Idätuslautta kaatui talvella joten lajikkeesta ei ole varmuutta. Veikataan Hungarian hot waxia.

Sent from my SM-G388F using Tapatalk