helmikuu 22, 2020, 15:44:40 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kysy mitä vaan !

Aloittaja Huru-ukko, maaliskuu 08, 2016, 08:45:15 ap

« edellinen - seuraava »

sorrii

Samanlaisia "simpukoita" oli mun lapsuudessa mummolan mökillä: Punelian järvellä. Hiekkapohjainen ja täysin kirkasta lähdevettä... Toisessa päässä samaa järveä on muuten Marskin Maja. Ne on vaan sinpukoita sanoisi Sorrii 6v...
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Siika

Mikäs se pitää myyrät loitolla tulppaanipenkistä,siis muu ku kissa?,laittelin juuri n 400 sipulia piiloon mullan alle niinku oon pruukannu tähän aikoihin tehä,ny vaan nuita siimahäntiä liikkeellä kovin.
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Huru-ukko

Kumpia ne on, vesimyyriä, peltomyyriä vai kontiaisia alias maamyyrä?.

 Peltomyyrä syö kasvien tyviä ja oksia maan pinnalla ja lumen alla. Vesimyyrä puolestaan tekee tunneleita ja syö esimerkiksi juuria. Maamyyrä/kontiainen ei tee kasvituhoja.

Täällä on huuhaa neuvoja mistä kopioin testit https://yle.fi/uutiset/3-5347238.

Vesimyyrällä reikä on multakasan sivussa, siitä erotat.

Siika

Mie veikkaan peltomyyrää,talvella net pirulaiset hyökkäävät,eräs kevät oli vain yksi tulppaani kuin kiusalla jätetty,viimiset vuodet hävikki ollut pientä mutta pahaa pelkään tänä talvena.
Tärkeintä ei ole voitto, vaan paras palkinto.

Huru-ukko

syyskuu 13, 2019, 22:07:09 ip #64 Viimeisin muokkaus: syyskuu 13, 2019, 22:08:50 ip käyttäjältä Huru-ukko
Peltomyyrähän syö maanpäällisiä osia kasveista, joten jos olet tulppaanien sipulit haudannut maan alle ei pitäisi huolta olla.

Jos aiemmipina vuosina on tuhoja ollut, ne on vesimyyrien työtä. Kulkuaukko löytyy multakasan alta melko keskeltä kasaa. Siis ei oikeasti kulkuaukko, ne vaan työntää ylimääräisen mullan siitä aukosta pois.

Parina vuonna yritin niitä nitistää, totesin että se on yhtä palkitsevaa kuin ampua rastaita suojaammattomalta mansikkamaalta, sitä sotaa ei voi voittaa.

narttu

Mihin he.......n täältä on väki kadonnut? :o  :'(

Nimimerkillä: Tyhjää saa pyytämättäkin. :(
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna