lokakuu 01, 2020, 17:53:49 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Kaakon kapsaisiini

Aloittaja sihteeri, huhtikuu 10, 2016, 09:32:14 ap

« edellinen - seuraava »

sihteeri

Kotkaan ollaan perustamassa uutta alajaostoa ja perustamiskokous on sunnuntaina 17.4. klo 17.00 Korkeakosken kalastuskievarilla Kotkassa. Kaikki kynnelle kykenevät paikalle! Ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, tosin silloin ei ole äänioikeutta, mutta kaikki chilistä kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle höpöttämään chilistä.

https://www.facebook.com/events/1003382013088176/

-AP-

Kymenlaakson aluejaoston eli Kaakon Kapsaisiinin perustava kokous pidettiin siis tänään yhdentoista innokkaan asianharrastajan voimin. Vilkkaan keskustelun jälkeen päätettiin perustaa yhdistyksen toimintaa tukeva ja chiliaatetta alueellamme markkinoiva ryhmittymä, johon ovat tervetulleita kaikki Kymenlaakson ja miksei Etelä-Karjalankin nykyiset ja tulevat jäsenet.

Kokouksessa jaoston puheenjohtajaksi valittiin Olli Leisti ja sihteerin tehtäviä hoitamaan Ruuti Leisti.

Toimintaa tulossa! Lisätietoja allekirjoittaneelta yksityisviestillä tai suoraan jaoston johtoryhmältä Kaakon chilielämän 'päämajan' kautta - http://www.kalastuskievari.fi/

wille

Kas kummaa. Mennyt meikäläiseltä tyystin ohi. Hieno homma! Täytyypä pysyä taajuudella.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit