huhtikuu 09, 2020, 20:47:50 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Biolan Bubbler

Aloittaja Bananaman, maaliskuu 29, 2016, 22:05:24 ip

« edellinen - seuraava »

Bananaman

Eihän tämä mikään täysin tee-se-itse vempele ole, mutta voin suositella sellaiselle jotka ovat samanlaisen ostaneet ja on jäänyt joutavaksi nurkkaan.
Kyseessähän on biolanin altakastelu järjestelmä kasvusäkille. itse olin ainakin pettynyt kyseiseen laitteeseen, tai sitten käytin sitä väärin.


Mitä tarvitsee:
Biolan altakastelu astian
Ilmapumpun
Ilmakiven
3kpl 8cm verkkoruukkua
soraa


Näyttäis toimivan bubblerina ihan hyvin


Eli jos olette kokeneet saman, haudanneet kyseisen astian viimeisimpään nurkkaan varastossa ja vannoneet ettette ikinä enää käytä tätä, niin tässä ois nyt mahdollisuus kaivaa kyseinen laatikko nurkasta kuitenkin käyttöön. ei kuitenkaan ostamisen arvoinen laatikko.

Bananaman

Tietysti ilmaverho vois toimia paremmin tässä laatikossa kun tää on niin leveä. Enpä vaan oo varma pysyykö imukupeilla kiinni pohjassa.
Kuitenkin tärkeintä kai on että vesi liikkuu.

tp.teppet

Voishan tuosta yrittää viritellä nft:n, kun on kohtuu pitkä mutta kapea. Kannen alle vaan askartelee sen juuritason kallistuksineen ja pumppu kierrättämään vettä.