heinäkuu 13, 2020, 05:44:54 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Waddu elikkäs os. Jarmo täällä moi

Aloittaja Waddujuc, toukokuu 07, 2016, 16:17:58 ip

« edellinen - seuraava »

Waddujuc

Pakko tänne oli rekisteröityä ettei pääse homma karkaamaan käsistä.

Eli yksi aloitteleva chilin kasvattaja täällä ja poppamiehen kautta "tulisuuksiin" rakastunut kaveri pohommaalta.

Just ruukutin muutaman adoptiotaimenen muovilokeroistaan ja tuli mieleen tännekin sitten kirjoitella. Tulossa tiukkaa kysymystä ja tiedustelua kasvatuksesta ja sadonkerjuusta sitten loppusyksyllä jne.

Plantagen antoi avaimet eli siemenet kevyeen alkuun pussillisilla cayenne long jimejä ja jalapeno sortimentilla jotka pitäs kans kohta ruukuttaa kun parista taimenesta jo katkennu varsi. Ruukutettuina jo kolme carolina reaper tainta, sweet wrinkled old man (kukkii jo ekaa kertaa!) ja "tuntematon lajike"... nämä kolme em. ovat ns. adoptiokasveja jotka otin hyvään kotiin kun kaveri omaa satoaan lahjoitti muuton alta pois :)

PS: mihin / kautta keneltä voisin hakea tuntemattomaan lajikkeeseeni tunnistajaa?

unenkuva

Tervetuloa!

Laita lajiketunnistusta koskevat tänne.  Kuvat jos saat ite chilistä (mieluummin kypsänä) kukasta ja ehkä lehdistä vielä, niin helpottaa

Waddujuc

tack tack... mä tungin sen jo malttamattomana tonne, mutta poistan sen heti heti jos siihen joku vastauksen löytää :D --jos käy tämmönen diili

0lli

If you want to be happy for a lifetime, be a gardener.