tammikuu 16, 2021, 17:08:07 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


F.G. JIGSAW

Aloittaja höppänä, heinäkuu 30, 2016, 11:28:51 ap

« edellinen - seuraava »

höppänä

Jigsaw tekee ehkä parisenkymmentä papua.
Olisiko vinkkejä miten säilöä? Saisiko noista jotenkin tymäkkää Tabasco tyylistä soosia?

Myös muut vihjeet otetaan kiitollisuudella vastaan.

höppänä

Up,
Olisiko kellään jotain vinkkiä?

Kuivata ja jauhaa en välttämättä haluaisi...

tp.teppet

googlesta tai foorumilta hakemalla varmaan löytyy soosi ohjeita. En itse vielä ole kokeillut niin en voi neuvoa hyvää. siiviliömällä sakeampaa soosia saa varmaan kohtuu helposti litkuisempaa tabasco tyylisempää soosia ja kun lisää tarpeeksi etikkaa.

Osan omista moruga scorpioneista säilön varmaan jääpaloina. Silppuna muottiin ja liraus vettä, kuulemma hyvä tapa säilöä. Voi sekoittaa vaikka miedompien kanssa jos tuntuu että valmiit palat muuten liian tulisia ruokaa laitettaissa. Öljyyn menee myös osa. ja osa varmaan tuoreena pakkaseen. Soosejakin tarkoitus kokeilla kun satoa riittää runsaasti mutta vielä en osaa sanoa mikä ohje millekkin hyvä tai muuta vastaavaa.

höppänä

Yksi ajatukseni oli ajaa pyreeksi, ja lisätä sopivasti suolaa ja etikkaa säilöntäaineeksi.

Chiljonka

Äsken pistin ohjeita tuonne "chilikastike" otsikon alle, kastike 3 vois olla sulle, on aika juoksevaa noin tehtynä jos sitä hait tabascovertauksella.

höppänä

Lainaus käyttäjältä: Chiljonka - elokuu 02, 2016, 01:11:31 ap
Äsken pistin ohjeita tuonne "chilikastike" otsikon alle, kastike 3 vois olla sulle, on aika juoksevaa noin tehtynä jos sitä hait tabascovertauksella.


Suurkiitokset!
Jotain tämän tapaista juuri halusin kokeilla.

tp.teppet

Lähtee täälläkin joku päivä kokeiluun juuri tuo numero 3 ja 2 varmaan myöhemmin :)