Kirjoittaja Aihe: Lentokenttäradan chiliruoka  (Luettu 14829 kertaa)

Poissa Aji Inferno

  • Unholy Ring of Fire
  • *****
  • Viestejä: 7205
    • Profiili
Lentokenttäradan chiliruoka
« : Syyskuu 16, 2016, 22:27:41 ip »
Tiedoksi kaikille pääkaupunkiseudun chilisteille (ja vierailijoille). Vantaalla, Martinlaakson aseman kupeessa lentokenttäradalla on hiljan aloittanut hyvin vaatimattoman näköinen punainen pyörillä siirreltävä "take away" -kiinalaisruokapaikka. Ei siis syömäpaikkoja, vain tuo traileri. Päätin kokeilla!

Ja kyllä totisesti kannatti!! Ystävällinen, hyvin suomea puhuva kiinalaistyttö valmisti mitä herkullisimman naudanliha-nuudeliannoksen silmieni edessä juuri toiveideni mukaan, eli aidosti tulisena!  :chili: :fire: :D  Oli hienoa päästä seuraamaan annoksen valmistuminen aivan tuoreiden raaka-aineiden pilkkomisesta yms. asti, eli annoksen hinnalle (7,90 - tyypillisesti nuo ovat 8,90..9,90)  tuli taivaallisen makuelämyksen lisäksi muutakin. Mukavaa keskustelua Kiinan eri alueiden ruoista, mahtavat tuoksut vain runsaan metrin päässä valmistuvasta wokista, ja aivan harvinaislaatuisen upea palvelu.

Kun tuo tyttö luovutti annoksen säteilevän hymyn kera ja pyysi, että kertoisin paikasta toisillekin, oli päivänselvää, että sen teen! :)

Koordinaatit: lentoaseman kehäradalla Martinlaakson asema. Kävele kahden kilpailevan kebabpizzapaikan välistä ohi. Älä mene Martinlaakson ostoskeskukseen, vaan löydä sen pääoven edustalla, aivan bussiaseman kyljessä, tuo punainen syntisen loistavan ruoan traileri! :)