helmikuu 25, 2020, 22:33:14 ip

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Mistä vesipumppuja EBBiin ?

Aloittaja Southpaw, tammikuu 12, 2017, 09:57:57 ap

« edellinen - seuraava »

Southpaw

Moikka !

Olen rakentelemassa itselleni EBBiä ja nopean verkkokauppaselailun perusteella näyttäisi ikävästi siltä, että
vesipumpun hankinta ei olekaan niin helppoa kuin luulin. Onko heittää vinkkejä mistä saa pienehköjä (5-8w) vesipumppuja ?

Onko tosiaan niin että verkkokaupat myyvät eioota vai kannattaako vaan alkaa soittelemaan ja tarkistamaan tilanne ihan puhelimitse ?

Kiitoksia jo etukäteen kaikista mahdollisista vinkeistä !


Michilin

Asia sattuu kiinostamaan itseäniki ku ei ainakaan kotimaisista nettikaupoista löydy sitte millään ja 200 w pumppu on vähän järeä...
Kokemusta ei ole mutta visioita riittää!Memsie

Kiertovesipumppu on se taikasana, kun googlailette. Akvaariokaupoista, sekä fyysisistä että nettikaupoista löytynee. Riippuu vähän siitä, missä päin maata asuu, että onko helpompaa tilata vai hakea liikkeestä. Jos lähimmässä kaupungissa on ihan oikea akvaariokauppa, sieltä varmasti vähintään löytyy.

http://www.akvaariokala.fi/tuotteet.html?id=21246/ (Liike Tampereella)
http://www.akvaarioon.fi/epages/akvaario.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/19102007-19910/Categories/Kiertovesipumput/Pumput (Varastomyymälä Lahdessa)
http://verkkokauppaan.fi/verkkokauppa/2130/tuotteet/7288/Vesipumput/
http://www.akvaariokauppa.fi/new/p694-eheim-compact-300-fi.html (Liike Helsingissä)

Nostokorkeus on sellainen seikka, joka kantsii ottaa huomioon, jos on rakentamassa jotain, missä on yhtään korkeuseroa reson ja kasvatusaltaan välillä, teho varmasti riittää pienimmissäkin.

Huru-ukko

Kiinan poika taitaa olla paras paikka. Ei noista pumpuista vielä 2-3 vuotta aiemmin 4-6 euroa enempää pyydetty.
Ebaysta kannattanee katsella, postimaksu on ilmainen, ja parillakympillä saa 3 pumppua ilman alveja ja veroja. Kestää n. 3 viikkoa.

Southpaw

Kiitos vastauksista !

Täytynee tutkailla linkkejä, jos vaikka kolahtaisi oikea pumppu tai pari kohdille !
Osaatteko sanoa laatueroista mitään, lähinnä rikkoutumisista.
Eheim lupaa 3v takuun, kannattaako siitä maksaa vai kestääkö muutkin ?

Maikeli

Ainakin noita Eheimin pumppuja kannattaa katsella zoopermarketti.fi. Compact 300 eli 5w oli 15,19€ ja tehoja loytyy aina 78w asti.